Bakar bullar...

Hej alla läsare
Jag håller i skrivande stund på att baka bullar. Jag fyller år snart, och då är jag inte hemma, då är jag är med min mor i Grekland och Mattias fyller år nästa vecka och Kurre fyller om någon vecka oxå. Så på lördag kommer några att fira oss och nästa vecka på onsdag kommer vi ha några här på fika. På Torsdag nästa vecka är det ju Mattias ord födelsedag då går vi och käkar på Patricia. Vi som många andra får säkert presentkort på att få äta en gratis middag där. Men det är inte många som får sina presentkort samtidigt. De får vi så vi går dit och äter gratis hihihi

Vad mer har hänt sedan sist???

Jag höll på att köra över en ekorre i morse. Shit vad rädd jag blev. Men det var inte allt. På väg hem så kommer det en bil på "farstavägen" som jag kallar den för. Det hänger en unge ut genom fönsterrutan i baksätet. Han hänger så långt ut att man ser magen på ungen. Kan ni fatta. Vem som har barn skulle tolerera det??? Inte jag. Till saken hör att det är inte vem som helst som kör. Utan säkert mamman som ÖVNINGSKÖR!!!! Jag har inget problem med övningskörare, men herregud....ja jag säger bara det.
När jag kommer hem på våran väg, så går en chäffer helt för sig själv på vägen, Ingen husse och inge Matte. Men han springer på i körbanan. Tur att man han bromsa ner, även om hunden inte verkade bry sig om att jag kom. Sedan sprang han in på ålderdomshemmet eller vad det nu är.

Nåja det var allt för mig den här gången.

Många kramar Linda

Tiden går så fort.

Jag vet inte vart tiden rinner iväg någonstans.
Kurre har fått komma hem och han mår efter omstädigheterna helt okej. Han är dock slö och trött. Men det är väl okej. Han äter och dricker och kurrar och följer efter mig som en annan svans :-)

Vi var på bröllop i helgen. Det var helt underbart, undra när jag får gifta mig??? Någon som har någon ide???
Tess du var så otroligt fin, och hel bröllopet var helt underbart. Du är en helt underbar syrra. Tack för att vi fick komma.







många kramar linda

Min skatt

Nu äntligen har min skatt få lämna sjukhuset väggar.
Han har fått komma hem till min mor.
Jag inser att det var bäst för honom att vara där. Vi skall ju bort imorgon och kommer hem på lördag
Jag vill inte missa att min "syrra" skall gifta sig :-)

Han har det så bra hemma hos mamma. Han har ett eget rum, en egen 60cm bred säng...och han får specialkokt torsk :-)

Han har fått pencilin och jag önskade mamma lycka till innan jag gick. Han somnade nästan på en gång när vi kom hem till henne.

Idag fick jag äntligen blommor av min kille. Han är var så söt så han köpte 2 orchider och en bukett med blommor. Jag blev så glad. Efter en tuff vecka var det verkligen precis vad jag behövde. Jag blev så glad att jag började gråta. För några blommor :-))))

Nu är det mesta färdigt för imorgon. Nu skall jag sätta på lite fika....fick hallon och glass av mamma..

Kram

Ingen Kurre...

...hemma ännu. Han är kvar på sjukhuset. Veterinären ringde. Han har feber, uttorkad, ont , infektion! De är de jag kommer på just nu i skrivande stund. Han får smärtlindring, febernedsättande,dropp, och han blir matad. Jag är ganska slut psykiskt just nu. Men de blir nog bättre. Allt är klart till lördag nu. Skulle haft de klart tidigare. Gillar inte att vara sista minuten. Men en liten söt och underbar sak på 4 tassar och snart 13jordsnurr tog lite mer tid än beräknat:) nu har jag blogga via mobilen igen:) kram på er alla där ute. Önska mig tur att min lilla skatt kommer hem imorgon. Kram

Kurre är kvar på sjukhuset

Jag skriver ett litet inlägg från mobilen. Vet inte om de fungerar:)men jag ska försöka sova trots att min lilla katt inte är hemma. Kram

Hammarby bajen och nya naglar...

Hej kära läsare

Nu sitter jag ensam hemma, Min älskade Mattias är i Karlstad och jobbar. På ett sätt skönt att få vara lite ensam men på ett sätt så saknar jag honom så fruktansvärt.

Idag skulle jag fixa naglarna igen :-) Jag har aldrig haft problem att få tag i p-plats vid globen. Men idag när jag kom dit där jag brukar parkera så var det fullt med bilar. Jag fattar inget. Men jag kör vidare och helt plötsligt så är det fullt med hammarby fans :-( ÖVERALLT!!!!!

Det slutar med en liten ynkla parkering i p-garaget i globen. SUCK :-( 20 kr för 2 timmar och 30 min
Kan man sända faktura till hammmarby fotbollsförbund ;-)

I vilket fall så vet jag inte hur många som är med på att jag skall på bröllop på lördag. Det är min älskade underbara halvsyrra Therese som gifter sig med sin kärlek. Jag har nu allt klart inför det. Lite kvar att göra bara.

Klänningen är klar, skorna håller jag på gå in på jobbet, de kallade mig Sally (efter ngn serie) idag på jobbet :-)) Mattias kläder är klara och det är bara putsa skor och stryka som är kvar att göra.

Jag klippte mig i helgen, bara topparna. Men vet ni vad frisören frågade mig?? Hon bryter tystnade och säger
" Är du svensk eller kommer du från något annat land"
(hmmm vilket skulle det vara???)
"Nä jag är svensk" (hmm vad kunde jag annars svarat?)
"Ja när jag bara undrar, säger frisören, för du ser inte svensk ut!
(vad svarar man på det????)

Nåja det blir nog bra.

Fy vad vi var läckra på den tiden Tessi! Något att ha på sig på lördag????



Kram på er alla där ute :-)





Se vad duktig jag varit

Idag bestämde jag mig för att göra en liten samling av kläder till Myrorna. Jag har ju hur mycket kläder som helst, som jag inte kan använda. Jag spar ju alltid allt ifall jag kommer kunna ha de någon annan gång. Men den gången kommer aldrig. Jag fick ihopp väldigt mycket kläder tycker jag. Se själva.



Jag fick även sällskap när jag rotade fram kläderna :-)



Ta hand om er där ute och era nära och kära

Kram på er

Linda Dahlgrn

Är ALLT möjligt i USA *varning för känsliga människor*


Tränat

Ja då har jag tränat igen. Det var skönt. Men jobbigt. Tänk för bara några år sedan tränade jag 7 pass i veckan :-) Nu är jag glad om jag får ihopp ett pass i månaden eller dylikt.

Varför är det så svårt när man har sambo. Jag kan ju inte skylla på honom. Det är ju inte hans fel. Det är ju bara mitt eget fel.

Nåja hoppas jag får i hopp ett träningspass till inna jag åker på semester om ett par veckor :-) det är mitt mål :-)


Jag älskar sommarern. Det finns så många Limited editon på saker och ting.

Jag har ju nu provat jos

 o



Jag har provat Marabo chocklad





och nu Daim



Någon som har mer tips om limited editon :-)))


kram

Äntligen har det hänt i Stockholm

Har ett flertal gånger sett liknade på Youtube. Men aldrig i Sverige. Men nu har det hänt., och i Stockholm :-)
Hur häftigt som helst :-)




Jag har "råkat" shoppa mera saker...

Hej kära läsare
Jag vet inte, men jag har råkat köpa flera saker.
Vi köpte varsin ny mobil igår. Hur det gick till har jag ingen aning om. Men helt plötsligt hade vi varsin ny mobil. Jag köpte en Sony Ericsson w995 silver.






Sedan har jag lovat er en bild på vårt nya rum som vi gjort iordning.



Nu tror jag inte vi behöver köpa ngt mera. Men vi får se vad vi kommer på :-))))

Nu ska jag gå och sätta på en kopp te med honung och en god leverpastej macka.

Ta hand om er där ute och ta vara på er och var rädda om er för det finns bara en av dig, och du är värdefull för just den du är och har säkert många som älskar dig

KRAMMMMMMMM

Shoppohollic --- jag???

Jag har kommit in i en shopping period som ni kanske märker.

I många år har jag velat ha en symaskin för att sy min egna kläder och dylikt. Men aldrig tagit mig varken råd eller ork att köpa en. Men igår åkte jag och köpte en maskin. Har inte hunnit prova den. Men det skall bli. Min dröm när jag gick i 7an var att bli designers. Men, men vi får helt enkelt se.

Min nya kompis är denna.  En Singer. Den får duga åt mig



Men det är inte klart med shopping.

Idag köpte vi ett skrivbord och hurts till vårt lillrum. Det är nästan klart. Imorgon kanske jag kan lägga ut bilder på hur det blev.
Men jag tänkte bara bjuda på lite bilder på hur det såg ut när vi försökte bygga ihopp sakerna...


Först på alla skruvar.....MITT PÅ ALLA SKURVAR...


Sedan MITT PÅ bruksanvisningen...





Kram

Fredag...

Då var det fredag och nu är det helg.
Jag hoppas att det kommer bli lite svalare.  För det är inte bara vi som tycker det är jobbigt med den här värmen. Det finns även en liten fyrtassad vän som tycker




Sedan har några efterfrågat hur mina fötter blev, jag visar er, vad nu är så spännade med det :-) visar även en av min naglar jag gjort :-)





I helgen funderar jag på att köpa en symaskin :-) Älskade att sy kläder förrut, men sedan flyttade jag hemifrån och då blev det inget och sedan har jag inte haft någon symaskin. .....


Ta hand om er alla kära vänner och läsare (vilka ni nu är)

KRAM

PS Nu håller jag på bli människa igen :-) Min dator har jag fått tilbaka och jag kan Face-booka :-))))

RSS 2.0