Hej alla glada

Jag vet att jag inte har skrivit på superlänge. Men jag har inte orkat. Kom hem för dryga veckan sedan från grekland och den här veckan har jag varit så trött att jag somnat som ett barn ovaggat efter middagen :-)

allt är bra med mig och livet leker


Ska skriva mera jag lovar för er tappra läsare som varje dag går in och ser om jag uppdaterat något.

Kram på er


Blogg fran Grekland...




Hej alla glada
Skriver nagra rader fran ett varmt och gott Grekland. Mamma och jag har precis varit uppe i bergen och atit en riktigt god Grekisk middag. Det var mumsigt gatt.
Allt ar bra och mina storsta problem ar om jag skall sova fram eller baksida :-)

Det jobbigaste ar att jag saknar min kara pojkvan och katt mer an jag trodde var mojligt.

ALSKAR ER !!!
PUSSAR


Grekland...och ledsen

Hej alla glada läsare.

Jag sitter här och är utråkad. Jag har packat färdigt, och jag hade ställt in mig på att gå ut och äta middag med min pojkvän ikväl för att fira våra födelsedagar. Jag stressade och slet som ett djur för att jag skulle ha packat färdigt idag, för att vi ska ut och äta middag i lung och ro.

Men så är inte fallet. Mattias ligger i sängen. Jag hämtade honom från båten, han har varit på Utö med några kompisar i några dagar. Han har tappat rösten och blivit hes.  Han har tydligen väldigt ont i halsen oxå. J

Vi skulle redan ha gått ut och ätit i torsdags. Men då åkte de ut tidigare till utö och jag sa att det var helt okej om vi flyttade middagen till idag. Men nu är vi där och ingen mysig romatisk middag. Jag kan inte sticka under stolen med att jag känner mig  ledsen och besviken, men vad kan han göra åt saken. Jag får inte ens liv i honom och fråga vad han är sugen på om han över huvud taget vill ha någon middag.  Imorgon åker jag till Grekland och jag fyller år när vi är där nere.

Jag sitter här nu och tycker lite synd om mig själv. Vad skall jag hitta på??? Nu ser jag på nyheterna och det blev man ju inte gladare av.  Det hade ju varit 100 gånger mysigare att sitta på uteserveringen på våran favorit restaurang och delat på flaska vin och ätit en god middag. Tror dock inte det kommer vara så här fint väder om 2 veckor när jag kommer hem.... Men vad gör man...är man sjuk så är man...

Kurre ligger oxå och sover. Fast i lillrummet.

Jag sitter "fast" i vardagsrummet....

Jag kan ju bara hoppas att Mattias kanske ordnar något mysigt/romatiskt åt mig när jag kommer hem från Grekland.

Ha det gott allihoppa och så får vi höras när jag kommer hem om 2 veckor....

KRAM

En dag kvar...

Imorgon är det sista morgonen jag går upp för sedan så har jag semester. Vet ni hur mycket jag längtar. Det skall bli så skönt. 

Det är full rulle hela tiden nu.
I lördags hade vi mattias päron här och min mamma som firade oss. På söndagen åkte vi till Kungens kurva och gick på IKEA. Vi var även tvungna att åka till Barkaby så det tog hela dagen.
Men nytt köksbord, nya kökstolar och ett vitrinskåp till köket, en spegel till hallen, en sladdhylla till skrivbordet, och två hobbylådor. och lite annat jox blev det.
Helt sjuk dag mer kan jag inte säga.

Ja semester borde jag nog ha, för att varva ner. Ikväll kommer min far och hans tjej på besök, och jag glömde baka socker kaka igår, så nu står jag och bakar en :-) Ja klockan är 0638 och det är dryga 10 min kvar på kakan, vad är det för fel???
:-))))

Kurre mår lite bättre. Han äter och sover och dricker massa vatten. Men han tycker nog att det är lite varmt, kvavt. Men han är med på det mesta. Jag är så glad att min lilla parvel har bliivt bättre.

Idag går Mattias på semester. Han ser fram emot att få sova på morgonen tror jag. Han är så morgontrött. Jag visste inte att man kunde vara det. Jag är oxå trött på morgoen men jag biter ihopp, och vaknar. Men jag tror att jag har SJ att tacka för det. Jag jobbade ju där för många år sedan :-) och då fick man vakna både i tid och otid. Första  morgontåget från Göteborg. Oj de kommer jag nog aldrig glömma :-)

Något annat har jag inte att berätta.
Jo bilder kan på köksbordet kanske jag hinner lägga ut på nätet i dagarna.

kram


RSS 2.0