lördag och jag vet ännu inget...

Åååå nu börjar jag tappa humöret....vad ska vi göra...jag har ingen aning...

// linda

Fredag

Då var det fredag och imorgon när den dära hemliga dagen. Jag har ingen aning om vad vi skall göra. Jag har inte ens fått ett hum om vad vi skall göra. Jag är såååå nyfiken, Jag fattar inte att Mattias kan ha hållit det så hemligt. Han säger ju varken bu eller bä när jag frågar. Jag blir snart irriterad. Men jag är så förväntansfull. Men han sa senast idag att det är inget speciellt. Men HALLÅ det är klart det är speciellt. Det är ju en överaskning. Alla överaskningar är ju speciella. åååå på ett sätt önskar jag att helgen är över så jag fått vara med om de som kommer ske. Men på ett sätt önskar jag inte det....ja ni förstår säkert.  åååååååååååååå


Men okej, accpetera läget och inse att än så länge är det fredag kväll och vi har i vanlig ordning ätit tacos. Det var lika gott som vanligt.

Nästa vecka blir det tandläkaren, och lite andra saker.

Ha nu det så gott så hörs vi snart igen.

Kram

En vanlig vardag...eller?

Ännu en dag förbi.

Fick ett sms idag av en som läser bloggen, som tyckte de hände saker hela tiden i mitt liv. Jag kan väl bara säga att jag håller med och bara säga det oxå att jag skriver inte om ALLT som händer. Kan ni då förstå vad som händer varje dag. Herregud tänker jag ibland, hur kan de hända så mycket på en dag. Jag går upp åker till jobbet, jobbar, åker hem, äter och softar, går och lägger mig. Så tråkigt är ju igentligen livet. Men de händer hela tiden saker runt om kring tycker jag.

Nåja nog om det. Jag du vad skall man säga om bränderna i Södertälje, riktigt sjuka saker som händer där nu. Undra vad som händer i natt. Jag är glad att jag inte bor eller jobbar där. Pratade idag med en matbutik i södertälje, han sa att de är livrädda, för hot och skadegörelse. Förstå att leva under skräck hela tiden de är sjukt.

När jag kom hem idag så  åkte jag till ICA och handla en mjölk. De hade provsmakning. Det var supergott de jag fick smaka. Måste prova göra det själv. Lägger ut recept någon annan dag.

Men denna köpte jag idag, älskar dessa små miniblommor. De är så fruktansvärt söta.....




Spruta nr 2

Hej

Jag har nu varit iväg och tagit spruta nr 2 inför resan. Den gjorde mycket ondare än spruta nr 1. De verkar i hela armen nu. Dumma tant som gav mig sprutan. Hoppas det snart går över.

För er som undrar har jag delvis börjar åka hiss igen.


Kurre börjar bli gamal och jag tror han inte mår så bra. Orkar inte tänka på det då han är så pass gamal. Jag blev lite ledsen, när jag kom på hur gamal han är. Han är ju född 1997. Gamal katt. Berättar mer ifall om de skulle behövas.....



KRAM


MIN kärlek

Har namnsdag idag och de är semeldagen. Han fick en ros av mig och sedan fick han en semla. Hann aldrig köpa något större. Men han verkade inte bry sig. Han fick ändå något. Jag gillar inte semlor så jag köpte ett winerbröd till mig. MUMS

JAG ÄLSKAR DIG MATTIAS




ÄNTLIGEN

Äntligen får de gifta sig och skaffa familj. Den ända som inte verkade lysa av glädje vid presskonferansen var Kungen själv. Har han något emot detta, som det stått om i tidningarna. Herregud vad glad för din dotters val av kärlek. Det hon som älskar honom, du behöver inte göra det. För du älskar väl ändå din dotter????

Hoppas de får ett underbart liv tillsammans och att kronprinsessan Victoria får bära en underbart vacker klänning.





Vad händer i helgen

På lördag skall jag tydligen få min alla hjärtans dag present. Vad som händer har jag ingen aning om. Jag har funderat, men har inte kommit på något. Jag vet ju inte ens om det är en heldag, ett par timmar, eller om jag skall upp vid 6 på morgonen eller om jag får sova länge. Jag har tänkt lite på vad jag nämt att jag vill göra.

Jag vill äta en god brunch, men jag tror inte de kan vara det.

Jag får ingen hint om vad det är heller. Jag bara vet att jag skall göra något.

När jag igår gjorde veckans matsedel så skrev jag inget på lördag och söndag, och idag när jag kom hem så stod det "det får vi se" ( så har Matte skrivit)

Så det verkar som han i allefall har planerat middag.


Migrän

Idag har jag fruktansvärd migrän, de började innan lunch med lättare huvudvärk, men det blev bara värre och värre....
Nu sitter jag nerdrogad i soffan och har sovit skall försöka ta mig till sängen och sova. Hoppas jag orkar upp i morgon.

Fast de är inte så konstigt då de har varit en jobbig helg och mycket på jobbet.



Vilken natt...




Jag hade ju redan erbjudit mig att Mattias att jag kunde komma och hämta honom, jag kan ju ändå inte sova när han är borta. Sagt och gjort han skickar sms om att att han vill bli hämtad, då var klockan halv 4. Då hade jag sovit 1-2 timmar. Nåja jag var ju vaken och såg någon B-film på tv.

Jag slänger på mig mysbrallor och en tröja och jackan tar nycklar och plånbok och allt, tacka gudarna för jag fick med mig mitt läppsyl.

Jag fick någon deja vu känsla att jag inte skulle ta hissen. Men en ren refelex gör att jag kliver in i hissen och jag trycker snällt på våning E (bottenplan). Jag åker en bit och de rycker till i hela hissen, det står nu på displayen AVSTÄNGD...min värsta dröm är nu här. Jag sitter fast i hissen och jag skall hämta Mattias, klockan är halv 4, jag är ensam och övergiven och känner paniken inom mig. Jag fattar beslut att

1) jag sms:ar att jag fastnat i hissen till Mattias

2) jag får äntligen trycka på den förbjudna kanppen (larmknappen), men vågar inte trycka på den länge för de var ett fasligt ljud. Vågar inte väcka grannarna och så blir de arga.

3) jag ser ett nr att ringa dygnet runt, jag ringer, en kille svarar, jag känner han måste ju tro att jag är galen och full, men han verkar tro mig och säger att han skall ringa och väcka en tekniker som kommer att komma

Tystnade gör att jag känner mer panik, men inser snabbt att jag har musik i mobilen, Per gessle och Gyllentider fick förgylla min stund med massa underbara sommarlåtar, för de var riktigt kallt i hissen.

Mattias ringer och jag försöker förklar för honom att jag fastnat i hissen och att han får ta sig hem på egen hand troligen, inte lätt, men jag fick honom att fatta (han var ju inte nyckter direkt)

Hur fördriver man tiden instängd i en hiss???
     - lite läppsyl
     - lite per gessle och nynnar med
     - försöker bygga korthus med mina bensin och VISA och bonus kort
     - raderar kontakter som jag inte behöver längre i mobilen
     - trycker på lite knappar i hissen
     - beslutar att jag aldrig mer skall åka hiss
     - sitter och kollar ett kvitto på retur hos H&M som jag kom på att jag glömt att kolla
     - inser att mina skor är superskitiga
     - jackan borde lämnas in på kemtvätt

Det tog väll lite mer än 45 min innan min undert goa och fulla pojkvän kom hem. Han sa hej och sprang upp och kissade. Han sa att han skulle försöka hitta några verktyg och bända ut mig. Jag bara såg senariumet (stavas?) framför mig. Jag försökte få honom att tänka på annat och jag sa att jag ringer och hör var de är någonstans.

Killen som svarade sa att teknikern hade problem att hitta. Men han borde vara i närheten, försökte få Matte gå ut och se om han hitta någon bil

Teknikern kom han fick upp dörrarna på våningsplanet ovan mig. De visar sig att jag har bara en glimta på 20 cm. Inget att göra. Han sa att han skulle gå upp till hiss-maskinen och veva upp mig. Stark kille hann jag tänka, men jag förstår ju nu att det var datorn som hissa upp mig, men jag kunde inte tänka klart just då. Jag får komma ut och ser där min underbart fulla älskling som får en väldigt hastig puss (hihih)

Mattias erkänner att en av våra grannar fastnade för någon vecka sedan. Vi säger det till hisskillen som säger att han skall framföra det till killen som jobbar i området.

Bjuder på bilder från min nattliga aktivit i hissen. Jag bjuder på att jag ser blek och trött ut. Får se oxå om jag lyckas lägga upp en lite filmsnutt. 












Efter ett tag lyckas vi somna, men jag vaknar omkring halv 9 av att någon "underbar" (NOT) människa har bestämt sig för att han måste skotta...

Då ger jag upp och går upp och har nu ätit en god frukost och ser på nyhetsmorgon.

Fundear på när min grabb skall vakna. Funderar på att åka till farsta centrum för att rensa tankarna lite....jag är nog lite skärrad fortfaranade...

många kramar linda

0308

ja de är klockslaget.

Jag kan verkligen inte sova utan Mattias.

zzzzzz

Kurre, köra inne i stan, träningsvärk, smycke

Hej

 När jag var inne på Katthemmet i eftermiddags så såg jag att man kunde skriva mail till dem ang hur det gått för deras katter. Jag tänkte jag måste ju skriva ett mail om min underbara Kurre.

Jag fick hjärtliga tack och de tackade så hemskt mycket och de var väldigt glada att jag hörde av mig. Nu har de lagt ut mitt mail och mina bilder på deras hemsida. För att kolla klicka på nedan länk.

Solkatten Kurre

Jag har nydligen varit inne i stan (sveavägen, odenplan) och lämnat Mattias och han hockeypolare.Men herregud vad svårt de är att köra. När man vill svänga höger så får man inte, när man vill svänga vänster så får man inte, osv....de är inte lätt, men hem hittade jag och vi är hela både bilen och jag

För er som vet så tränade jag dubbelt i morse. Nu kommer stelheten. Mina ben känns som spagetti. Jag la på lite extra vikter på BP då jag inte har tränat det på länge så ville jag kompensera (dumma mig) och sedan på aerobicen så var det ny korrigrafi, så de var nya muskler som fick jobba där oxå.

Får se om Matte ringer om några timmar och vill bli hämtad. Han fick se


Titta vad jag hittade på en hemsida, den eller någon annan färg vill jag ha.


http://www.smyckenoannat.se/

Kurre

Det var en som skrev ett inlägg idag ang vilket katthem Kurre kommer ifrån. Jag var tvungen att kolla om hans annons var kvar och det var den....



Kaffe och paj och glass

Sitter nu och njuter av en kopp kaffe och en bit paj med glass på .....ååå vad underbart jag har de just nu....

Har varit och köpt en grillad kyckling och bakad potatis till middag.

Mattias är på match och jag sitter här och bara surfar och njuter....
...och det är BARA 91 dagar kvar till egytpen...






KRAM


Mattias sover och jag...

... skall iväg och träna ett dubbelpass för första gången på jag vet inte när. Det skall bli så skoj och jag ser fram emot det som ett litet barn på julafton....ååå vad skoj de skall bli....

kommer säkert skriva lite i eftermiddag då jag är ensam....

många kramar linda


Idiot i trafiken

Hej
Äntligen fredag.

Vet inte vad jag skall skriva exakt, men just nu känns det skönt med fredag. Innan middagen hade jag massa jag ville skriva om, men nu kommer jag inte på något.

Jag skall i allefall berätta vilket pucko jag träffa på ute i trafiken idag. Vilken idiot jag träffa på idag.

Jag har till min hjälp ritat en bild i paint. Ursäkta min okunnighet när det gäller att måla. Men förklariing tillsammans med bilden kanske hjälper er att fatta.

Den svarta bilen är JAG. Den gråa bilen är IDOTEN. Han kommer och blinkar och skall svänga in på  min högra sida, enligt pil röd, men enligt normal trafikvett så skall han ju svänga enligt gröna pilen. Jag står ju snällt och väntar på att han skall svänga enlgit gröna pilen så jag kan åka och köra bil enligt den blå pilen. Jag blinkade oxå till vänster. Det var de jag lärde mig i trafikskolan. jag vet inte om jag lärt mig fel. Men normala trafikanter skulle väl köra som jag tänkt. grön resp blå pil. De värsta är han stannar sin bil jämte min och bara blåstirrar på mig och skakar lätt på huvudet och undrar vad jag pysslar med. Det var nog de bästa av allt.  Sedan kör han vidare på MIN HÖGRA SIDA.....

Jag kollade om jag såg några dolda kameror , det var ungefär så jag kände. Jag garva åt sitationen och undra  hur många idioter det finns.


Någon som har något att tillägga....???
Har jag missat att vi bytt till vänstertrafik???
Kanske var han något för Sverige värsta bilförare???


JAG VILL HA....

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=733635&treeId=902001&renderingdepartment=2.757

Ingen rolig dag

Hej kära vänner.

Idag har det inte varit en bra dag.

Jag var ju hos tandläkaren i morse. Jag kan väl säga att London är nu skjutet på framtiden. Även om jag inte vill.
Hur de nu kan komma sig så hade jag 3 AKUTA hål jag måste laga. 4500 kr skulle de drygt kosta. Jag menar herregud. Vart finns högkostnadsskyddet? Tur man satt i en stol när hon sa det. Annars hade jag nog fallit bakåt. Har varit ledsen hela dagen. Jag som ville åka med min älskade till London och ha de romantiskt.  Hela dagen blev skit tack vare detta.

Jag ville ha något gott till middag så vi åkte till Nelles i Årsta och köpte sallad (till mig) pizza till Matte.
Tack Nelle's för att ni finns....


Nu skall jag bara vara hela kvällen....





KRAM

Tandläkaren

Klockan är nu 06:05 och temp ute är minus 6.9 grader.

Jag är nu redo för att ge mig ut i den bittra kylan. Tandläkaren väntar på mig kl 0710. Jag minns inte ens när jag var där sist. Ingen som har tid att ta emot mig, inte hittat någon bra. Men nu skall jag ta tag i mitt liv. Tror att att jag kan ha ett och annat hål. Ställer in mig på det värsta så kan det bara bli bättre.

Sedan beger jag mig iväg till jobbet, så idag blir det inga blogg inlägg på dagtid.

VI hörs säkert ikväll.


Många kramar Linda


Imorgon är det jobb

Nu har jag ringt och sagt till jobbet att jag kommer imorgon. Ska först till tandläkaren. Men sedan bär de iväg till jobbet.

Har inget mer att säga just nu

Kram

Sovit, sovit, sovit, sovit

Efter att ha sovit hela förmiddagen igår och vilat hela eftermiddagen hade jag svårt att sov igår, men jag somnade vid 12. Vaknade nu vid 10. 10 TIMMARS SÖMN...de är inte var dag.

Idag mår jag bättre. Men känner mig seg.

Får se om några timmar hur jag känner mig.

Men nu skall jag bädda ner mig i soffan och se på TV, surfa runt lite och dricka en kopp te :-)

Många kramar Linda


Oj vad jag inte mår bra...

Jag mår inte alls som jag skall.

Har sovit hela förmiddagen och nu varit vaken, men sängliggande i 3 timmar. Gick upp för att hämta posten, och se att de snöade :-) Man missar mycket när man sover.

För er som vet så är jag ju en stor te-drickare, jag är inte ens sugen på te. Jag lider av ngt som kallas magsjuka om jag ska ge mig själv en diagnos. Illamåendet är värst tror jag just nu.

Lite andra tankar

Mysigt med snö, men nu, är det inte lite för sent???

Ngn som vet ett bra och billigt hotell, som inte är sunkigt i London? Snart spärrar väl Mattias in mig, jag orkar inte leta i denna jungel. Hur många sidor som helst, och hur många hotell som helst, med skatter, utan skatter, långt från centrum, nära till centrum, med lätt frukost, med vanlig frukost, med eng frukost, osv...jag blir tokig. Varför går det inte att skriva på google, som kan hitta allt. ETT BRA HOTELL, CENTRALT I LONDON, PRISVÄRT

Vi var på fest i helgen, ett kompispar som flyttat in i en ny villa. Efter flera års byggande är det typ "klart". Men hajar ni deras vardagsrum var lika stort som hela våran lgh. 70kvm. Tror hela villan var på 280 kvm eller ngt. Det var lite maffigt. Men oj så snyggt de hade de. Spännade och se när ALLT är klart.

Nu skall jag nog ta en av vätskeersättningstablett.

Jag blir hemma i morgon oxå.
Kan ju knappt ta mig ur sängen hur skall jag komma till jobbet då??????

För er som vågar kram på er så hörs vi

Hemma, sjuk?

Hej
Nu är klockan snart halv tio och jag skall strax sova igen.

Har inte sovit mycket i natt. Jag vet inte riktigt vad det är för fel, När jag ringde och sjukade mig i morse, visste jag inte vad jag skulle säga. Men dessa symtom har jag just nu (finns det någon som har en bra diagnos-hör av er)

 Har inte sovit mer än 3 timmar i natt
Migrän
Illamående
Yr
Extremt trött
Seg
Ont i ALLA magar
Halsen svider varje gång jag sväljer
Lock för ena örat
Små nysattacker
Ont i käkarna
Tandvärk
Iskalla fötter trots täcke och raggisar




Nya jeans

Oj oj oj oj


Jag har nu köpt ett par nya jeans. Det var väl mer eller mindre ett litet impulsköp.

Jag är så trött på min mage nu, (ja jag skyller på den)

Jag kan ibland inte ha några kläder alls hemma för magen sväller så, typ mamma kläder är ngt som kanske skulle passa vissa dagar. Igår var jag ju och köpte lite nya toppar på hm och en kjol. Jag lämnade tillbax kjol och en tröja idag och så köpte jag ett par nya jeans på JC: herregud. Hur har jag råd. De var inte billiga. Men de kanske håller lite längre än mina andra jeans. 799kr Levis boot cut, så man ser lite smalare ut. Jag kan väl säga att det är väl trösthandling detta var. Men ibland behövs det oxå.





Håll en tumme för imorgon skall jag be om ledigt för att åka till London i början av oktober....låt de gå vägen. Vi har hittat billiga flygbiljetter...

kram

Alla hjärtans dag...

... är nu till övers.

Hoppas ni tog hand om när och kära, men även skänkte en tanke till alla hjärtsjuka, för de är ju även deras dag.

Min alla hjärtans dag bestod av att jag fick en god chockladask, och ett kort där de stod att jag inte får presenten förän som två veckor. Detta pga vi skulle på fest igår. Hmmm undra vad är, Jag får huvudvärk av att tänka på vad de kan vara. Har inte ens fått ngn ledtråd....

Mattias fick tillbehör till Wii så nu kan vi spela tennis och golf och allt därtill
Jag hann inte prova igår får se om jag hinner idag.

Idag är jag väldigt trött. Visst vi var på fest igår men jag drack två små cider och ett litet glas med vin,Men det känns som jag har varit på värsta festen och supit mig dyngrack och dansat hela natten, för kroppen värker, men även näsan rinner så jag tror ju dock inte festen bidragit till det, utan snarare en lite förkyldning,


Idag är det visning i huset mitt emot och ivårat hus. Spännade och se vilka som kommer, verkar vara lite svårsålt fortfarande. Skönt att ha sitt på de torra.


Jag har ju velat åka till London då Mattias inte har varit där. Jag höll ju på att boka en resa i alla hjärtans dagpresent till honom. Men det blev så rörigt, men vi har nu pratat om det och vi skall boka. JIPPI.....i höst.....skönt

hihih


Nu skall jag iväg och veckohandla. Och lämna tillbax lite kläder jag har köpt på HM


MÅNGA KRAMAR LINDA

(ALLA HJÄRTNANS DAG PÅSLAKANET hihih)

Nu får det räcka

Nu har jag lagt upp en klocka och nedräkning tills vi åker, du finner båda till höger.

Imorgon är det vanlig dag med jobb, men de är skönt att veta att de bara är 2 dagar till helg
kram

Nu får det räcka

Nu har jag lagt upp en klocka och nedräkning tills vi åker, du finner båda till höger.

Imorgon är det vanlig dag med jobb, men de är skönt att veta att de bara är 2 dagar till helg
kram

Hur tänker folk...

De flesta vet att Kurre kommer från Katthemmet. Jag älskar honom och jag har verkligen gett honom en ny chans här i livet. Men det finns så många andra katter som saknar hem som behöver. Många katter är omhändertagna. Såg ett bildspel på Aftonbladet om katter, reagerade skarpt på på denna. Hur tänkte den här människan som avlade fram detta....läs texten under katten


Bilen mår bättre

Nu skall jag åka och hämta bilen. Den är klar.

Hihils har jag inte gjort mycket idag. Vilket var mitt mål.

Jag har börjat se på min Sex and the citybox
Sett Chartersvenskar från förra veckan
Sett Arga snickaren från förra veckan
Samt mailat VD's kordinator på Mäklarhuset, för nu är både Mattias och jag trötta på en mäklare som förföljer oss, trotts att vi sagt till honom att vi köpt lgh för ett par månader sedan. Idag fick jag erbjudane om att köpa en 5:a....MEN SNÄLLA NGN...HJÄLP....

Hoppas det har ngn inverkan. Det kan ju inte bli sämmre eller???

kram

Kurre är tråkig...

...här är jag hemma och Kurre verkar inte vilja ha så mycket sällskap... han bara sover....(se på denna söta katt)


När kommer posten...

...sitter här och väntar på posten, Hur vet jag att den kommer utan att springa ner som en galning i trappen....haha

Jag och bilen har varit hos doktorn...

Hej
Jag har nu kommit hem efter att ha lämnat bilen till bildoktorn och jag har själv varit hos doktorn. Bilen blev kvar :-) Bildoktorn skulle ringa när han var klar. Själv var jag glad när ja gick från läkaren, han tror fortfrande de finns hopp för min mage :-) Men att jag inte i dagsläget behöver åka och röntga mage, De var skönt. Jag har ju börjat bli bättre igen med de ny tabletterna så jag fick nya. Dyra som smör i solsken, men vad gör man, mår jag bättre så gör jag.

Nu är jag ledig resten av dagen, får se vad jag skall hitta på. Inget var meningen, Men börjar bli rastlös redan :-)


kram

Radio igen

Hej
Ja jag kom fram på lugna favoriter i morse igen. Trodde inte det var sant. Men det pinsammaste var att jag hade fel svar på frågan. Ursh nu har jag skämt ut mig för hela svenska folket.

Sedan så tänkte jag bara säga det att kommer ni ihåg när jag berättade att jag såg min dagiskompis på träningen en kväll. Hon var där idag igen. Hon ställde sig bakom mig, Jag vågade inte säga ngt. FYYYYYYY vad jag är pinsamt feg...eller vad skall man säga....fy mig.....

imorgon är jag ledig skönt....
läkaren för både bilen och mig...
kram


Ny design

Hej kära vänner nu har jag hållt på i ett par timmar och försökt få ny design på min blogg. Jag är inte nöjd ännu. Men förhoppningsvis kommer det mera. Jag är ju inte den som ger upp i första taget. Nu är jag så pass trött att jag skall knyta mig. Skall dock göra några mackor. Till min underbara pojkvän som snart kommer hem från hockeyn och sedan till våra frukostar imorgon.
Kram

Vilken lutzen dimma...

God morgon
Redan ett nytt inlägg, ja jag kände för det.

Idag var de så skönt. Har tagit det så hemskt lungt att jag tror tant Agda på hemmet har hunnit före mig.
Sitter nu och lyssnar på radio och dricker min veckodos av kaffe (unnar mig bara en kopp kaffe i veckan pga magen)

Sedan skall jag iväg och shoppa lite tänkte jag. Men vad vet jag inte. Men en sak måste jag köpte. Det är kattsand. Men bara gå i affärer. Farsta centrum eller kungen kurva får det bli. Om en vecka är det ju alla hjärtans dag och som jag skrev om igår så förstår ni nog att jag skall hitta ngt till min underbara älskling som jag inte har en aning om vad jag skall hitta .på. Jag kan ju inte skriva här vad jag tänkt, men så får det nog bli.

Sedan kommer ju min filmstjärna hem :-) han verkar komma in med båten 1530 och då skall jag vara på plats och möta ett gäng med illaluktande grabbar som troligen är kraftigt bakis eller kanske till och med lite halvfulla :-) eller tilloch med så kanske de är fulla, ursh och fy....har dock inte hört ett ljud från honom, har dock skickat två sms men inget svar...snyft

För er som vill läsa om Coca-Colas projekt igår

http://www.bolagsfakta.se/?option=com_compropressrelease&id=82314





Kramar i massor


Kvinnlig intuition, nomineringar, migrän

Kvinnlig intuition, nomineringar, migrän

Den här veckan har varit lite hektisk för mig. Jag ber om ursäkt för alla er om "väntar med spänning" med nya inlägg. Men med Migrän och magsmärtor varje dag har jag mer eller mindre stupat i soffan eller sängen varje kväll. Jag är så sönderstressad nu känns det som, jag vet knappt vad som hände för 5 min utan det är som minnesluckor, och de är inte mitt glas vin's fel. Höll på att glömma hur man åkte till högdalen från essingeleden idag, så jag åkte fel...herregud säger jag....

Måndag

Jag minns inget

Tisdag

Jag minns inget

Onsdag

Här minns jag lite :-)
Efter jobbet så var vi inbjudna på en GALAMIDDAG med säljare, eftersom vi räknas till säljkåren. Jag åkte hem emellan och gjorde mig i ordning och drog iväg till galan, mattias skjutsade mig. Allt frid och fröjd så länge. Men så kommer vi dit och ser att vi har bordsplacering, WOW tänkte jag, alltid lika spännade och se vart man skall sitta. Jag ser att jag skall sitta vid våran VD:s bord. Herregud jag blir ju nervös bara att tänka på det efteråt. Men jag får en fin välkomstdrink, det var behövligt. Sedan säger en kollega till mig du vet att Göran's (våran VD's) chef från London sitter vi ditt bord va? VA!!!!  Skriker jag ut. De kan ju inte vara sant. Men min underbara kollega ger mig en fördrink till eller mellandrink kanske de nu skall kallas, det var behövligt. Men ingen återvändo fanns, för helt plötsligt var det dags att sätta sig, Jag sviker mina underbara trygga kollegor för att ge mig ut på riktigt halt och djupt vatten. Ni som känner mig vet att jag kan babbla på om allt och inget hela tiden, Men shit jag lovar er vilken låg profil jag hade. Ingen vid bordet satte sig förän VD'n och hans chef kom, och kan ni gissa vart de sitter. Ja som ni förstår sitter min VD mitt emot mig och på min vänstra sida sitter hans chef. Vilket innebär att det var engleska för hela slanten hela kvällen. Bugetutfallet januari 09, på engelska, vad kan slå det....hmmmmm

Detta var inte allt som hände den kvällen. Inom företaget har vi en tävling eller vad man skall säga som säljare kan vinna, den är uppdelad i flera olika kategorier då vi är flera kategorier på företaget. Sedan var det dags för årest innesäljare, ochd är är ja ju med i. Jag hade INTE DEN BLEKASTE ANING OM ATT JAG VAR NOMINERAD......herregud säger jag. Engelsmannen blev glad, och jag tro min VD hade koll på detta för han bara log så där vetande åt mig. Jag bara shit, ja kan inte gå upp på scen med 400 säljare runt omkring mig och ta emot ett pris från våran försäljningsdiriktör och Richard Sjöberg (från postkodsmiljonären). Men jag fick äran att bara vara nomierad jag vann inte. Tråkigt på ett sätt men att vara en av tre nomierade är inte illa pinkat hihihih

Torsdag

Minns inte mycket, var otroligt trött

Fredag

Idag hade vi konferanse på jobbet, vi jobbade idellt för MYRORNA, det var häftigt. runt 700 anställda jobbade idellt för dem. Efter skulle vi efter det ta oss till Frihamnshallen, och ha lite konferens pass. Jag körde hela vägen från Jordbro till Frihamnshallen. Det gick faktist över förväntan. Men migränen var övertaget så efter vi hade varit där skulle de dra vidare, på ngn överaskningsfest, men migränen och magen gjorde sig på minnd och jag var så hemskt trött att jag bar mig av hem. På vägen hem råkade jag inte hitta samma väg som jag ville åka, som jag väl hade åkt dit, jag kom på helt annat håll, men jag gick på den kvinnliga intuitionen (stavas?) och på ett eller annat sätt tog jag mig hem med hel bil och middag från den grekiska kolgrillsbaren i högdalen,



(sovlakii med friterad fetaost)

Ensam hemma njuter jag av en flaska vin och värmedyna på nacken i hopp om att migränen skall försvinna.

På onsdag skall jag till läkaren igen och hoppas på att kanske få bli lite sjukskriven, men de är så hemskt svårt att få. Vi får se. jag skulle behöva det. Remiss till Gastroskopi blri det nog, varken jag vill eller inte.



ÙñwP˜O½xUZð[~¹

Vi får se....men det ser inget mysigt ut....



Nu skall jag göra mig en kopp te. Fundera på vad jag skall hitta på att köpa till mattias då det är snart alla hjärtans dag. Ngt vill jag köpa, ngt spec men han är lite halvtråkig och önskar sig aldrig ngt, utan köper allt han vill ha....Han var föresten väldigt gullig idag, han hade skrivit ett kärleksbrev till mig när jag kom hem där det stod att han skulle ha köpt en ros till mig men det blev för stressigt så han ritade en, Hur underbart gulligt är inte det. Jag älskar dig mattias, men vet inte ens om du läser mig blogg....Hoppas du har det underbart på kryssen, de har du säket...glöm inte att de börjar spela in serien Färjan hihih ( detta läser du som tidigaste när du kommer hem imorgon och då kanske det är försent) hihih

tillägg de är inspelning av Färjan ikväll
hihih





MÅNGA KRAMAR


Peppsiar och glögg

Ja ni läste rätt....
jag sitter och myser med en liten glögg och lite peppisar. tänkte värma lite lussebullar oxå. men kände att det var lite för mycket.....eller inte....de får nog bli en.....



   

Coca-cola Vanilla och cherry coke

Hej kära vänner.

Igår blev det bio, det kanske inte var en film i helt min smak men det var helt okej. Mattias och hans polare verkade gilla den. Pride and glory. Lite polispang pang och ni vet... men det var lite roligt...


Projekt denna vecka

- Utvärderingsmöte med chefen imorgon ang 2008 (känner mig inte ett dug förberedd)
- Galamiddag med säljkåren på onsdag kväll
- Konferense hela fredagen (volotärarbete för MYRORONA) och sedan middag och fest på kvällen
- Mattias skall på kryss med ngr jobbarpolare på fredag...jag kommer SAKNA DIG....!!!!
- Försöka lära mig att inte stressa, även om jag har blivit mycket bättre så skall jag lära mig stressa ner mer. Ngn som har ngt bra tips??? Ingen tackar mig för att jag stressar, eller?

Idag åkte vi och storhandla lite mat, och annat jox. Men det roligaste var att jag fann nedan två burkar på matbutiken. De säljs oxå helt legalt. Roligt som tusan. De skall från och med imorgon få pryda min lilla udda samling på jobbet.

Vanilla coke och Cherry coke
(den efterfrågade drycken på svenska marknaden, men som dessvärre inte finns, men vissa importerar den från USA)



Många pussar och kramar
Linda

RSS 2.0