Måndag

Hej kära läsare
Nu kommer det ett långt inlägg :-) Det har ju gått en vecka sedan sist, och det är mycket jag har att berätta.

I måndags började det  med att jag var hos BM på morgonen och allt såg bra ut. På eftermiddagen var jag hos sjukgymnasten pga foglossningen. Det var mindre skoj. Hon gav mig ett par kryckor. Jag känner mig som 80 år och har krämpor. Jag orkar ju knappt röra mig kan jag erkänna. Men kryckor. Det låter så gammalt :-( Jag har haft de i bilen och använder dem inte. Jag har försökt klara mig på mitt bälte jag har runt höfterna men det hjälper inte ett dugg. Men igår var jag och mamma på mässan i Älvsjö då tog jag kryckorna och bet mig i läppen när jag såg hur folk kollade. Det var inte skoj. Känner gråten i halsen bara jag tänker på det. Men skönt var det. Varför skall man bry sig så mycket om vad andra tycker? Sluta med det Linda :-) Idag tog jag med dem in på jobbet. Bara för att känna hur det känns. Det var okej. Folk tyckte det var häftiga kryckor. HAHA tänk om jag kunde känna så. Men men...de är med mig nu. Får se om jag vågar använda dem mera. Jag borde det. Det är skönt både för smärtan i fogarna och ryggen :-)

Men nu till roligare saker.
När mamma och jag var på mässan hittade jag tyg som jag köpte till våran bebbe. Jag tänkte sy pålakan och örngott av det. Det var INTE Nalle Puh :-) Men något som är Nalle Puh är ett tyg som jag beställt på nätet. :-) De tänkte jag sy gardiner av :-)




I fredags kom min Älskade Mattias hem med 7-elevens nya Semlor. Jag äter ju inte vanliga smelor. Men detta var med vanlijkräm :-) Mumsiga :-)




Idag så var vi på 4D ultraljud :-)  På återbesök.
Det blev lite fina bilder. Dessutom några filmer. Men de vill jag inte dessvärre inte läga ut här. Då mitt personnummer står på filmerna.


Men det jag mest var förbryllad över var en bild vi fick med oss på CD skivan hem. Vi har suttit och kollat vad det kan betyda men vi förstår inte. Är det någon därute som förstår så får ni gärna höra av er. Men vad vi förstår det som är jag beräknad enligt dagens uträkning till den 12 april.  Jag vet att man inte kan beräkna om en bebbis när det har gått så här lång tid. Har de sagt. Men vad betyder då den 12 april på bilden jag lägger upp..??? härtigt om det skulle bli den 12 april :-)

(TIPS!  tycker ni det är svårt att se så har jag upptäckt att det är lättare att se om man sitter längre från datorskärmen, lycka till)












TA hand om er där ute...så hörs vi

KRAM

Förlåt

Hej kära läsare.
Ser att ni har varit tappra och gått in på min blogg varje dag. Men jag har inte uppdaterat den spec mycket som märkes på en vecka. Men jag har inte mått så bra. Men i eftermiddag/kväll så LOVAR jag att det blir ett inlägg..

Håll ut...

Just nu skall jag se hur det går att hålla ut i -23 grader ut....wow..säger jag bara.
Vart är våren och värmen, jag vill ju ha bebbe nu.....

hihi

Kram

Alla hjärtans dag 2010

Hej kära läsare
Idag är det söndag och alla hjärtans dag.
Har dessvärre inte känt mig i form alls idag. Har sovit dåligt i flera nätter.


Men igår hämtade vi hem spjälsängen vi köpt för ett tag sedan, men vi har haft den på förvaringen hos Mattias föräldrar. Nu står den på plats i sovrummet. Mattias skall bara flytta upp sängbotten så den kommer högre upp. Sedan skall de bäddas :-) Sedan skall knytet sova där :-) *förhoppningsvis*






Min mor har fått sticknoja. Hon stickar som på en löpeld. Dock vet hon snart inte vad hon skall sticka. Här nedan följer lite saker som hon har stickat nu.







Hon ville även göra denna snuttefilt. Men eftersom hon inte vet kön, så blev det en blå och rosa :-) haha hon är rolig...




I veckan kom även en kollega till mig med ett paket till våran lilla familj som hon skrev på kortet. I paketet fanns det ett "startkitt" från Nalle Puh :-)
Våran unge kommer bli en liten Nallepuh, med alla saker vi nu har från Nalle Puh :-)




Jaha så var det dära med magen. Så här stor är jag nu :-) Vikt tänker jag inte tala om för de är ovesentligt :-)) hhah
imorgon skall jag till BM på morgonen och sedan har jag ju jobb och efter det skall jag till Sjukgymnasten för att se vad hon kan hjälpa mig med ang min hemska foglossning.



Sedan idag var det Alla hjärtnas dag. Denna underbart söta nalle fick jag av min STORA kärlek, Mattias. Shit alltså. Jag älskar honom, alltså inte nallen, utan Mattias. Han är den mest underbaraste person som finns på denna jord. Det kan inte finnas en bättre männsikor än han. Han är helt enkelt perfekt. Jag kan inte se mig själv i ett liv utan honom. Han är det bästa som har hänt mig. Jag älskar honom så. Tror dock ett problem är att han inte förstår hur mycket jag tycker om honom. Men han är ju kille :-) De verkar ha svårt att förstå sånna saker. Hoppas han inte bara lämnar mig när jag ligger där på förlossningen och kanske säger dumma saker utan att tänka mig för :-) För han är sååå underbar och jag är så lycklig att jag har honom vid min sida i mitt liv.




Sitter just nu och ser på En annan del av Köping och Mattias är på hockeymatch. Dock önskar jag att han var hemma ikväll och vi kunde ha en mysig-alla-hjärtans-dag-kväll. Men men så är det. Han hade ju hockeymatch förra året oxå på alla hjärtans dag. Undra om jag kan skriva till hockförbundet och be dem att inte ha hockeymatch på alla hjärtans dag nästa år. De borde ju tänka på oss flickvänner som sitter ensama, och känner oss halft övergivna. Men jag har ju dock min nalle som sällskap :-)


TA hand om er där ute och så hörs vi...


Många kramar Linda


Föräldrarpenning

Nu har vi varit inne på försäkringskassan och skickan in ansökan angående föräldrarpenning. Oj det var 7 sidor. den bästa frågan var " Vad är anledningen till att du begär föräldrarpenning?"

1 april 2010 - 21 aug 2011 kommer jag vara hemma med våran lilla mike tyson :-)


Underbart väder

Oj vilket underbart väder det är ute. Synd att man inte orkar gå ut, men jag för njuta genom fönstret istället.

Igår var jag hos läkaren och blev sjukskriven på 50%
Har även försökt få tag i sjukgymnsten, men det är lättare att vinna miljoner på triss tror jag...suck

nåja

de är det som har hänt sedan sist....

kram på er där ute...


Vårat skötbord

I torsdags var vi som sagt var och köpte vårt skötbord. De byggde vi ihopp i helgen. Det blev så bra. Men nu fattas det bara ett skötbädd. Vi har dock inte bestämt vilken vi skall köpa.
Den står nu på plats i lillerummet :-) Skrivbordet fick flytta ut till vardagsrummet.

Näst helg eller helgen efter åker vi nog till Mattias föräldrar och hämtar hem spjälsängen. hihi
Men den skall få stå i vårat sovrum så länge. Oj vad jag längtar.

Sedan skall vi tvätta kläderna, vi har nu köpt tvättmedel så vi ska väl tvätta ngn helg framöver oxå :-) ååå








TA hand om er där ute.

KRAM

Lördag och jag går in i vecka 31

Hej kära läsare
Hoppas ni har det bra där ute ? Har ni börjat tänka som mig. Att det börjar bli lite varmare, vilket betyder att våren är på antågande :-)

Idag går jag in i vecka 31 och det börjar närma sig. Shit tiden går så fort nu på slutet tycker jag. Fattar knappt.

I fredags så såg jag på vårat intranät att de ligger ute en ansökan angående vikariat på min tjänst. Det känndes läskigt. Men det blir nog bra.

I torsdags kväll var vi på IKEA och köpte skötbord. Nu står det på plats i lilla rummet och nu skall det bara fyllas upp med saker. Alla kläder skall tvättas och allt annat skall dit. Men det blev så bra. Skall se om jag orkar lägga ut en bild ngn dag. Det kanske blir imorgon till och med. Vi håller just nu på med någon form av stor-rensning här hemma. Vi slänger massa onödigt. Vet inte varför vi har behållt allt. Men det blir nog bra när det blir färdigt. Sedan skall vi sälja vårt soffbord för vi köpt nytt. Är så trött på glasbord. Har haft det i många många år nu. Nu har det blivit ett vanligt hedligt LACK bord från IKEA. De får duga tills vi hittar något annat, eller när våran unge har blivit större, och saborterat det tillräckligt.


Träffade våran granne ikväll så här löd konversationen :-)

Grannen: Hej här vankas det framåt. Men OJ så stor du är, när skulle ni ha barn, imorgon eller?
Jag: Nej vi skall ha i mitten av april, men det är ett tag kvar, å så här ser jag ut
Grannen: Men det måste ju typ vara tvillingar, vad skoj!?
Jag: Nej efter två ultaljud så är det bara EN, säger jag bestämt och irriterade, för det är lixom inte den första som komenterar detta.
Grannen: Jaha är ni säkra på det?
Jag: JA de är vi. Visst kan de gömma sig en sa jag, men de tror jag inte. Då borde de ha sett det.

Jag är STOR. Det vet jag. Jag har svårt att gå. Jag har svårt att röra mig ordentligt. Men vad skall jag göra. Jag ska ju inte banta, jag äter ganska nyttigt. Men visst jag är en människa och vill oxå unna mig saker. Jag kan ju inte röra på mig heller eftersom jag har så pass ont vissa dagar, pga smärtfull foglossning. Jag vet att alla har foglossning, men vissa  har ju mer ont än andra. Jag klarar mig knappt vardagen. Men nu har jag fått en läkartid får se vad hon gör, ifall jag blir sjukskriven eller om jag får kryckor. Båda låter lika hemskt. Men vad skall jag göra för att få vardagen mer dräglig??


Fundear på att gå och lägga mig och sova nu. Imorgon skall jag till farsta och titta lite. Själv. De skall bli skönt :-) Ingen stress och ingen som står brevid och trampar :-) Sedan skall vi fortsätta fixa här hemma.


Ta hand om er där ute. Det var allt från mig just nu

KRAM

Linda
Mattias
och lilla Mike Tyson :-)


Titta vad jag hittade...

Såg denna när jag var inne på bluebox.se

Ett laptopbricka. Skulle verkligen vilja ha en sådan...

Imorgon har jag stora planer på att börja jobba igen. Orkar inte vara hemma längre.

KRAM alla där ute...

Hemma idag

Jag har legat i sängen mer eller mindre hela dagen. Nu har jag blivit irriterad på sängen :-) så nu ligger jag i soffan :-)

Det var superlänge sedan jag var förkyld. Så jag har typ glömt bort hur jobbigt de kan vara när ögon, näsa rinner och man nyser om vart annat.

Tur att bebben sparkar på som om det vore en Mike Tyson match där inne. Då behöver jag inte vara orolig för bebben. Men i natt drömde jag att bebben blev omhändertagen bara för att jag inte kunde ta hand om mig själv, jag hade ju blivit förkyld och då har man ingen rätt till att ha ett eget barn. URSH vad jobbigt det var att vakna från den drömmen, men ändå skönt att inse att det bara var en dröm

Nu sitter jag och hinkar vatten. Har hällt upp det i vattenflaskor så det skall bli "roligare" att dricka

Jag hoppas jag blir frisk snart, för vi hade planer på att åka till IKEA och shoppa det sista till bebben på söndag. Den skall få ett skötbord där :-) Sedan kan jag/vi börja göra ordning där inne i lillrummet. ÅÅÅ jag längtar. har insett att det är inte långt kvar nu. 10.5 vecka om jag har räknat rätt.
Såg igår på Annorlunda familj och jag blev glad att vi bara har ett barn i magen och har inga planer i världen på att skaffa 10 barn. Även om små bebbar är söta.

Blir hemma från jobbet imorgon oxå, orkar ju inte ens vara vaken och röra mig i lägenheten, eller för den delen hämta posten. Bäst att vila så det inte blir värre. Måste ju tänka på bebben oxå, även om den ligger skyddad där inne så vill jag inte bli sämmre och få massa konstiga piller från läkaren.

Ta hand om er där ute

kram


Förkyld

Ja inget spec har hänt. Mer än att jag har blivit förkyld
Jag gick hem tidigare från jobbet idag.
Just nu hänger jag i soffan och väntar på att min kärlek kommer hem från hockeyträningen.

Kram

RSS 2.0