Nyårsafton

Hej kära läsare.
Hoppas ni haft sköna mellandagar. Själva har vi varit lediga och igentligen gjort INGET. Det har varit skönt. Jag har gått på lite långpromenader och Mattias spelar Wii, han fick ju wii guitar av mig i julklapp :-)

Något annat har väl inte hänt. Mer än att jag är lite trött på att gå och vara orolig för hur Babyn mår där inne. Jag vill känna sparkarna hela tiden, men de gör jag inte. Men den måste ju få sova oxå :-)

Nedan finns en bild på mig hur jag ser ut idag. Nyår 2009. V 25 dag 6.

Ha nu ett trevlig nyår så hörs vi på nästa sida av året.

KRAM
Linda, Babyn, Kurre, Mattias




Shopping :-)

Hej

Nu är jag gravid i 25 graviditetsveckan :-)

Igår var vi och shoppade en videokamera :-) och idag har vi oxå shoppat. Men idag bestod shopping av babysaker.

* 2 uppsättningar av babylakan
* underlakan
* plastad frotte
* tvättlappar
* babyhandduk (babybadlakan)
* nappflaskor (ja de "råkade" bli nalle phu)
* 3 par extra byxor i större storlek

Undra om jag har missat ngt ??

Sedan har vi faktiskt ÄNTLIGEN hittat vårat skötbord som vi vill ha. Det finns på IKEA men de finns inte på deras hemsida :-( Så nu har vi måttat och kollat och de får plats i lillrummet :-)

Nu skall jag fixa och pyssla lite här hemma. Vi skall ha middags besök ikväll. Fläskfile och svampsås och bea och vitlöksbröd och klyftpotatis. Lite godare än all julmat man är trött på :-)


Imorgon skall jag frosta av frysen :-))) så att vi kan förberede den på alla mat lådor vi skall göra och frysa in och ha till hands under första tiden när babyn har kommit


Ta hand om er där ute

KRAM

Då var det över...

julafton är över och den flöt på smärtfritt.
Fick supersöta örhängen av Mattias och ett par till stödstrumpor. Precis vad jag ville ha och inget mera. Vi har annat att lägga pengar på och jag orkar inte stressa runt och köpa paket

Men den bästa julklappen var nog nu på morgonen, när jag väckte Mattias och bad honom om en hand. Då kände han babyn för första gången. Han tyckte det var häftigt. Vi har inte lyckats tajma in det tidigare. Den sparkar ju mig inte hela tiden.

Idag ska jag försöka hinna ut och gå (vilket jag aldrig hinner längre) och sedan skall vi till SIBA och kolla på en filmkamera(heter det så) som vi har pratat om att skaffa inför babyn :-) och de har en bra på rean. Men jag är skeptisk till rea då jag tycker det är lite lurendrejeri :-)


Nu är jag såååå hungrig att jag är olidligt arg. Skall äta lite frukost nu

Ta hand om er där ute.

Kram

snart jul...

ååå vad jag längtar.
Igårkväll så var Mattias på hockey, då fick jag lite tid för mig själv. Det blev att jag gjorde tomtegröt, gjorde hemmagjorda olivtvålar, slog in Mattias julklapp och drack glögg och julpysslade lite




Nu måste jag springa iväg till jobbet....gäsp...två dagar jobb till sedan ledig till efter nyår :-)) första gången sedan 10 år jag är ledig en julhelg :-))))))))

KRAM

Vad här hänt sedan sist...

Det som har hänt är väl att jag har klippt mig.....





Sedan har jag blviit väldigt kräsen när det gäller mat. Kunde inte äta middag ikväll även om det var en favoriträtt.

Vad gör gravidhormonorna med en....

Klippa lugg....
Har problem med att äta sin favoriträtt
Fått stort behov av kanel
Man gråter för inget...i flera timmar och helt hysteriskt
och mycket mera...

KRAM på er dära ute...

Ps i natt drömde jag att det var en kille i magen. Matte satt i någon fotölj med ett barn i famnen i blå pyjamas och en vällingflaska...ååå vad underbart det var...



Tiden bara går...

Tiden bara går och jag är dödstrött på kvällarna. i Måndags, tisdag och onsdags kväll somnade jag när jag kom hem från jobbet och käkat middag. i Torsdag var var jag hur trött som helst. men fixade lite saker.
I fredags så fick jag jobba över(det är inte ofta) på jobbet och jag kom hem som vanligt dock, det var igentligen min tidiga fredag. Men på kvällen hade jag köpt biobiljetter till Matte och mig och vi såg Luftslottet som sprängdes. Han visste inget. Men han blev glad.

I går lördag åkte Matte äntligen och tvätta bilen. Den såg ut som 7 svåra år. hahah men blev superfin när han varit och tvättat den. Själv var jag hemma och plockade och donade. Sedan sydde jag upp julgardinera som var för långa och hängde upp dem i vardagsrummet. Sedan åkte vi till Mattias mamma och firade henne hon fyllde år. De bjöds på både middag och kakor och bullar. MUMS :-) och hennes hemmagjorda glögg. WOW lika god i år som förra året :-)

Idag skall vi försöka hinna med att gå ut och gå en promis för att få ner all mat vi åt igår och få plats med maten vi kommer stoppa i oss på julbordet om några timmar. Att hitta fina kläder att ha på julbordet när man är gravid är svårt tyckte jag. Men jag har nu tror jag bestämt mig :-) får se vad det blir och om bild kommer upp senare :-) Men jag saknar snön som kom igår :-((

Ang vad som har hänt med min mage så är det inte så mycket igentligen. Jag står fortfarande stilla på min vikt sedan ett par veckor tillbax. Vet inte om det är bra eller dåligt. ???  i onsdags kväll när jag skulle lägga kändes det konstigt i magen. Kändes som det var typ såpbubblor som sprängdes. Det har varit så några dagar. Jag sitter och funderar på om det är babyn som har börjat sparka mig. Ibland så hoppar magen till :-) Jag vet inte vad det kan vara. Det gör ju inte ont så det är säkert ingen fara. Men jag har oxå tänkt på om det kan vara hicka som barnet har fått :-) jag vet inte...men skoj är det och häftigt.

Så här stod det i veckomailet jag fick ang min graviditet igår :-)


Nu är du 22 veckor gången (eller gravid i 23:e veckan, om du föredrar att räkna så). Din bebis är fortfarande ganska skrynklig eftersom huden har växtmån, men ser mer och mer ut som en 'riktig' nyfödd bebis med tydliga läppar, ögonlock och öron.



Nu har jag, min syster och jag och hennes familj köpt biljetter till Disney on is, det skall bli sååå skoj. Dock är det i januari men det är så nära nu

På fredag skall hon dra med mig till SVT huset och vara med på en filminspelning efter jobbet. Vi skal sitta i pubiliken :-))


Ta hand om er där ute så höres vi....skall försöka bättra mig på att blogga...


KRAM


Dålig blogg....

TEst vad är fel?

Nu verkar det fungera...
skall försöka lägga in nytt inlägg...de går inge bra för mig....
men nu som sagt verkar det fungera...


Måndag

Idag är det Måndag´och det var sista gången på vattengympan för säsongen. Jag har redan anmält mig till våren. Jag längtar redan. Men då kommer det vara på onsdagar.

I morse var vi hos Barnmorskan för försa gången sedan inskrivningen. Vi fick lyssna på babyns hjärta. WOW vilka slag. Det lät som det vore ett godståg som kom. Men hon tyckte jag hade gått upp lite mycket i vikt. :-( så jag skulle tänka mig extra noga nu under julen. Så nu har jag gjort några åtgärder. Mitt mål är att jag inte skall öka i vikt och inte för den delen banta men jag skall försöka hålla den vikt jag har idag ett tag till...hur det nu skall gå när min vattengympa är slut ???

I vilket fall som helst så pratade jag med min chef idag om föräldrarledighet. Som det ser ut nu så kommer jag gå ner på halvtid den 15 mars och gå hem på heltid 1 april och sedan komma tillbax till jobbet runt den 20 aug 2011, då Mattias går på pappaledighet.

Jag tog hem Kurre i fredags och jag njuter varje sekund. Just nu sover han brevid mig i soffan.

I helgen hände väl inte så mycket mera än att vi igår åkte och hämtade bilbarnstolen.

Ta hand om er där ute...

Kram


Veckan som gått

Hej
Denna vecka har bara flygit förbi. Vet inte vart all tid har tagit vägen. Både jobb och privat

Helgen var det Globen horse show..häftigt, skoj och roligt

Måndag
Vattengympa :-)

Tisdag
Då kom Martin Lidberg till jobbet och hade föreläsning om att man kan nå sina mål, och att inget är omöjligt. Det var en väldigt bra föreläsning

Vi satte oss på kvällen och gick igenom föräldrarledigheten och pappaledighet/mammaledighet. Vilket  djungel det är med, alla olika dagar. Jag tror jag får panik :-) Men vi verkar ha det klart för oss nu. Skall träffa min chef på måndag och ge mitt förslag.

Onsdag
Mamma ringer nästan precis när jag kommit innanför dörren. Hon har blivit av min sin plånbok sedan har de gått till bankomaten och tagit ut 2000kr. Vilka idoter det finns på denna jord. Allt är ju ett endast stort kaos. Det är ju ens liv. Alla dessa kort och bonuskort...shit säger jag bara. 

På kvällen sitter jag och tittar på Efterlyst och ser på inslaget om våldtäcksmannen som har fått sin fixide att våldta gravida kvinnor i Jordbro. Där jobbar jag...de blir inga mera lunchpromisar. De kan jag lova...Bilen-jobbdörren. Skall jag gå och köpa lunch går jag inte själv. De kan jag lova. Tack snälla du för att du gör mitt liv lätt.

Torsdag
Vi hade teamaktivit på jobbet på eftermiddagen och åkte iväg till Häringeslott. Jag var totalt slut när jag kom hem och hade SÅ mycket vätska i kroppen att jag skulle kunna flyta av mig själv.

Fredag
Idag så kom jag hem, skjutsade mattias till sitt julbord och sedan åkte jag hem till min mor och hjälpte henne med att försöka få ordning på allt med sin bank igen. Men det är svårt att börja lev normalt igen efter att ha blivit av med sin plånbok. Jag förstår henne. Man blir misstänksam mot alla. Det sjuka var att hon har fått nya koder till sin internet bank idag och de är redan spärrade. Sitter de och försöker komma in på hennes konto? Jag har gett mamma förslag att byta bank.


Just det för er som inte vet det så håller jag på att byta bank. Så just nu har jag två banker men inte tillgång till några pengar. De kommer bli bra men när vet jag inte.

Så vad mera har hänt denna vecka? Eller detta kanske räcker? Vad vet jag! Helgen är ju som sagt var inte slut ännu.

Men varje gång jag går ute tänker jag på våldtäksannen och varje gång mamma går ute så tänker hon på de som tog hennes plånbok.

Man blir så lätt nojig. Fast man har ju all rätt att vara nojig...ursh

Nä nu skall jag krypa upp i soffan men Kurre och se om jag kan hitta någon komedi att hyra.

Ta hand om er alla dära ute....

KRAM


RSS 2.0