När skall helvetet ta slut....


När skall saker och ting bli bra. När tar skiten (ursäkta utrycket) slut

Jag har nyss kommit hem från ett 1,5 timmes besök hos vetrinären. Ni som följt bloggen vet ju att Kurre är dålig och har så varit. De har tidigare trott att det kanske är magen. Men idag tog allt en NY vänning.  Vi bestämmde oss för att röntga lungorna för att  han kanske har Astma. Sagt och gjort, vi röntgade honom. Vilket var en pers, men det gick bra. Sedan fick vi gå in i rummet igen och vänta på att vetrinären kommer tillbax. Hon kom tillbax och vad gav hon mig för besked då.

Jo de var inge snack om saken, Kurre hade astma och dessutom någon form av infektion i lungorna. Så han fick antibiotika och kortison. Men det var inte allt. det värsta var att de hittade en fläck på rötgenplåtarna som hon blev ororlig för. Hon kunde inte i dagsläget svara på om det var en tumör eller om det var något som försvinner med antibiotika. Herregud tänkte jag. Hur skall jag överleva detta. Han får inte ha en tumör.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Han får inte gå ifrån mig!
Han får inte vara sjuk! 
Han har ju min, ingen skall ta honom i från mig
Han är ju mitt allt...

ursh jag mår dåligt bara i tanken på detta. Jag hoppas allt löser sig. Lite astma gör mig inget, men att han har ev en turmör gör mig väldigt illa till mots.

Vad händer nu??

Jo skall jag hämta kortison och antibiotika imorgon och nästa fredag skall jag tillbax till vetrinären (hoppas jag får ledigt) och se hur han mår och efter att vi kommer hem från Egypten så kommer vi röntga och se om "tumören" är borta eller inte och om det är något annat.


Så nu vet jag inte vad som händer, mer än att jag är ledig imorgon för jag skall till tandläkare och dra ut en tand sedan skall jag till min allergiläkare för att se vad han är att erbjuda på menyn. Sedan känner jag att jag skall vara hemma och sammla lite krafter......


Kram på er alla där ute....


Det var ett tag sedan....

Tiden går så fort, och veckorna bara rinner iväg tycker jag. Den här veckan har det inte hänt så mycket skoj, Jobb och Jobb och jobb......

Igår tog vi våran första dos av Dukural. Än så länge inga biverkningar, om inte hunger är en biverkning :-)

I morse fick jag ett ryck och ville åka till Farsta Centrum innan alla dårar kom dit. Så efter en sabb kaffe i solen på balkongen så tog jag mig iväg till Farsta Centrum. Inte alls så mycket folk, klockan var ju 10 när jag kom dit, normala människor har väl kanppt vaknat då. Jag shoppade loss på en timme. Det blev en hel del behövliga saker. Men framför allt det jag letat mest efter i 3 års tid. Ja jag lovar 3 år. Jag skojar inte. Det var en sommarväska. Ni får tycka vad ni vill, men jag älskar den :-)



Köpte aven en UNICEF-NÅL




Köpte en hel del annat oxå, men inget så skoj att jag ville lägga ut på bloggen


Har även köpt ett nytt parasol på jobbet igår till våran balkong. Det blev väldigt bra. Bild kommer inom kort.

Nu blir det lunch på balkongen så klart...

Kram från en SUPERGLAD Linda

Talang 2009 i fredags...shit vad jag skrattade

Knäckebrödsdansen


Ny dator...

Äntligen har jag köpt ny dator.


Den kom ut på marknaden 2009-03-31

Så den är ju ny på marknaden och den är ny för mig :-) Det nya med datorer nu för tiden är att de inte innehåller någon DVDläsare eller DVDbrännare. Vilket känns väldigt konstigt. Men det innebär att den är plattare och lättare. Det är skönt.


Dator & halsband

Hej alla läsare

Då har det hänt lite...

Idag fick jag besked efter många samtal att att försäkringsbolaget ger mig kontater till en ny dator. Det ger mig givetvis inte en helt ny dator, men jag får pengar som bidrag. Det blir nog att vi åker och köper en ny redan imorgon förmiddag...hihih

Men kära läsare! Ni minns att jag skrev för någon månad sedan att jag ville ha ett halsband, jag fick det idag. Jag tror det var min förtidiga födeldagspresent. För jag ville ju ha den innan sommaren. Då det är ett sommar halsband, eller vad tycker ni??




Min dator

Min dator går inte att rädda....jag sörjer...

Imorgon skall jag ringa försäkringsbolaget och se vad de kan göra.......

gråter...........

kram

Min hårdisk går att rädda

Japp min hårdisk går att rädda. vad som är felet återstår att se. Men tydligen finns allt kvar på hårdisken. Jag är så glad att allt i rummet snurrar....

återkommer när jag vet mer om mitt lilla liv :-)


kram


Tv-kändis som pojkvän

Hej alla glada där ute.
Idag var första dagen på jobbet på 2 veckor. De känns skall jag tala om. Är helt slut :-)

Nåja....man kommer väll in i det så småning om igen

Mattias var på tv igår. Serien Färjan som går på 5:an. Nåja nu kan man väll kanske överdriva om han blev Tv-kändis eller ej. Men han syndes i bakgrunden :-) Min egna lilla tv-sjärna....

Han är i allefall en stjärna för mig :-)


Jag har nu varit och lämnat in min dator till min "syrra". Hennes kille är någon form av datasnubbe som kan det mesta och lite till när det gäller datorer :-) Hoppas han hittar felet till en bra penning. Annars är det nog hemförsäkrningen som får komma in och täcka....

Ta hand om er där ute så hörs vi av..

Många kramar Linda

Läget är som det är....

Ja då var påsken över och helgen börjar lida mot sitt slut. Jag skall börja jobba imorgon efter 2 veckor hemma. Det kommer bli tufft. Men får försöka ta det för vad det är. Jag hoppas jag klarar det. Magen har ju lugnat ner sig men så fort det blir för mycket så säger han upp sig :-(

Vad har då hänt i påsk....

Vi har hämtat motorcykeln och fixat ett nytt batteri till den, men vi har inte hunnit åka något ännu. Men skoj är det att vi har fått ut den ur sin vinterdvala och att nu finns det möjlighet till en åktur....ååå jag längtar.

Vi har träffat mattias familj och min familj...ätit gott och jag har unnat mig ett glas vitt vin på hela helgen. Det var riktit gott.

Fått kurre att börja äta sitt nya foder (fast inte så mycket som han borde) Men det löser sig nog. Han äter nog när han är hungrig. Nu kokar jag lite torsk till honom så han får i sig lite mera mat. Min stakars lilla magra katt. Snart finns det inget kvar av honom.

I förrgår så hade jag blivit lovad en glass. Men eftersom vi hämtade motorcykeln då och det bara krånglade och vi var tvungen att åka och fixa nytt batteri så gick hela dagen. Jag blev lite butter. Jag hade ju längtat efter glass. Men men vad gör man.  Men igår lurade Mattias ut mig på Djurgården igår och vi käkade glass och gick och mös i solen. Shit vad underbart det var.

Jag provade den nya Ben och Jerry glassen. Den kan jag rekomendera STARKT. WOW vad god den var.

Idag vaknade jag med frukost och blommor på sängen. Det var helt underbart. Tack älskade Matte.

För er som undrar hur det går med min dator. Så går det inte alls. Den står och dammar till sig i ett hörn just nu. Jag sörjer. Men jag har en data-kille (min "syrras" kille) som skall få låna den för att se om han kan fixa den. Jag hoppas det. Han är mitt STORA hopp just nu och jag längtar redan efter samtalet/mailet att han fixat datorn!!!

40 dagar kvar till Egypten....jippi...


Många kramar Linda


Utan dator...

Livet är inte alltid lika enkelt, när man ser ljuset så kommer oftast mörkret bakom ett hörn.

Min dator har sagt upp sig och jag är super ledsen....


Jag får se när jag är åter i bloggens värld.

Får väl låna in mig på Mattias dator.....

Kram och hej

TREVLIG PÅSK

KRAM LINDA

Hushållsnära tjänster

Nu har jag han en kille här som har tvättat fönstren, Oj så bra det blev. Superskönt. Nu när våren kommer i antågande så kan det vara skönt med fina och rena fönster. För hela lägenheten betalde vi 450kr, fick superfina fönster - invädigt, utvändigt och i mellan, fina fönsterkarmar, fick seriöst kvitto (så vi kan dra av på deklarationen nästa år) Tommys fönsterputs - I like :-)



Herregud för FORTUM

Herregud vad Fortum kan krångla. När inte ens deras kundtjänst kan förklara hur och vad de har gjort och vad det gjort för fel. Hur skall vi konsumenter förstå då?

Vi har tydligen blivit debiteringsstoppade?!?!? Visst låter det bra :-)

De har krediterat fakturor bara, en efter en....hur många kommer de kreditera??? (fast vi haft el från dem under den perioden) 

Tur man gått över till God el...

Detta gav mig huvudvärk...............





Shit...

...jag som hade tänkt åka hit idag, just till Globen och Guldfynd....men tur att jag kände att jag inte orkade....
...annars hade jag skådat detta hemska ögonblick (tryck här)


Kram

Hur tänker poliser???


Det är sjuk hur poliser är ibland. Är inte poliser till för att hjälpa ???

För er som undrar vad jag menar tryck här


Kram Linda

Bildproblem

Är det bara jag som har problem att ladda upp bilder på blogg.se ??????????????????????????????

Övningskört

Igår kväll åkte vi ut och "övningskörde" :-)

På ett sätt var det som at börja på ruta ett igen. Men det gick bra och idag har jag varit och ut och kört lite på egen hand. Körde och köpte tvättmedel. Allt för att ha ett mål. Det gick bra :-) Nu skall jag inte var rädd längre :-) Bilen är som vilken annan bil som helst.....eller????



Kram Linda

Händer inte mycket

Hej

Jag vet inte vad jag skall skriva om. Det händer inte mycket när man är hemma och är sjukskriven. Jag tar det väldigt lungt och försöker inte stressa. Idag var jag hos tandläkaren och lagade hål, det var det värsta jag har gjort på länge. Shit vad ont det gjorde. Men nu sitter bara bedövningen kvar. Inte mycket mer än att vänta på att den släpper.

Igår var Mattias och köpte ny bil. Körde den lite granna. Men det var läskigt. Shit. Nåja jag vänjer mig nog. Saknar golfen.

Men men

Ja som sagt det händer inte mycket.


Snart påsk! Önskar mig ett litet påskägg. Undrar om jag får något?

Många kramar Linda


Har fått kallelse

Nu har jag fått kallelse till Koloskopi

Den 12maj skall jag dit. Tur att det är innan vi åker till Egyptien.

Men jag känner verkligen ångest inför det. Herrgud vilka förberedelser. Jag ringde jobbet nu för att att få ledigt.

Dagen innan får jag äta frukost och sedan får jag äta tidig lunch. Det är min sista måltid på 1 ½ dygn. Sedan får jag INTE äta och dricka på 4 timmar.

Till "middag" får jag dricka 2 liter (på 1.5 timme) lösning (har fått recept), som enligt vad jag surfat fram smakar havsvatten,med lite smak av tång?!?!?! Av de 25 personer jag har läst om som tagit detta har spytt upp allt. Hur skall det gå. Jag läste någon som använde sig av en stark Vicks tablett mellan. Jag kan inte göra mer än mitt bästa. Skall verkligen försöka.

Någon som vet hur man bedövar smaklökarna på tungan???

Dagen D (jag har tagit ledigt)

Till frukost 2 liter (på 1.5 timme) lösning, som kvällen innan...
Det kommer bli en lååååång dag, då jag inte skall till läkaren föräns kl 1840

Som tur är att jag får dricka hur mycket annat jag vill mellan. Visst är det generöst??? Det finns dock vissa saker jag får dricka...

* kaffe (utan mjölk fast de klarar ju inte min mage ändå)
* te
* saft
* buljong
* sportdryck

Jag skoja med Mattias och sa att han inte får äta middag hemma på måndag kväll :-)
På tisdagen skall jag äta något riktigt gott. Men när jag läst om folk som gjort detta är ingen hungrig på kvällen. Vi får väl se.

Jag kommer  ju vara väldigt gring, irriterad och helt slut. Tycker synd om Mattias, men jag skall försöka behärska mig. Läste om en som käkade piggelin hela dagen, det är kanske ngt man skall fundera på :-) Köpa hem ett storpack med piggelin :-))))))

Jag börjar känna mig utråkad.

Mina mage var inte alls i form igår. Det var jobbig eftermiddag. Får se hur dagen blir idag. Förmiddagen brukar vara bäst.
// Linda

Linda Beckham och Mattias Beckham



Mattias som James Bond


Mattias som George Clooney


Jag som Cameron Diaz

Sjukskriven

Hej alla glada som njuter i solen

Jag har nu varit hos läkaren och blivit sjukskriven för att ta det lungt och varva ner och se om magen kommer i balans. Jag har fått tabletter mot krampanfallen i magen. Sedan väntar jag svar för att gå på Koloskopi-undersökning. Det skall inte bli skoj, men ett måste i nuläget. (har läst om det på Vårdguiden, för er som vill läsa mer tryck här )

Jag fick lämna lite flera blodprover för att se vad de visar. Får se vad det se säger. 3 rör tog det *fy*

HIttar det inget på kameraundersökningen eller på blodprover säger läkaren att det Colon irritabile, IBS (för er som vill läsa mer tryck här) som jag har. Känns på ett sätt skönt att det är fastställt,men det finns inga mediciner mot det. Kommer jag då ha så här resten av mitt liv????? fyyy

Nä nu orkar jag inte skriva mera. skall slå på tv och se på den, min nya kompis


MÅNGA KRAMAR

Onsdag

Vårdcentralen ringde i morse och sa att det hade blivit dubbelbokat. De frågade om jag kunde komma på eftermiddagen. Jag skall dit kl 15.

Kurre och jag har legat och sovit idag. Skönt. Jag är så fruktasnvärt trött.

Nu skall jag ta lite yoghurt till lunch. Hoppas magen vill ha det. Jag vill.....

Kram


RSS 2.0