Lördag igen och nu inne i graviditesvecka 30

Snacka om att tiden går fort. Det är bara 10 veckor kvar.
Hänger inte med. Nu är det nära...och närmare kommer det bli.

Den här veckan har det varit fart och fläng hela veckan. Matte haft hocken mer eller mindre varje kväll känns det som, själv var jag ute på Djurö i onsdags på konferens. Det var jobbigt, och det blev en mycket lång dag för bebben och mig. Men vi överlevde fast med många trötta muskler. Att köra hem därifrån på natten var jobbigt. Det var ju inte de bästa väderleksförhållande. Men jag körde i 30 km i timmen och tog de väldigt lugnt. Det var ju så blåsigt och snöstorm att bilen inte åkte framåt utan i sidled. Man såg inget det snöa hur mycket som helst. Det var läskigt eftersom jag aldrig har kört i så mycket snö någon gång. Men jag såg det som mycket lärorikt. Jag var stolt över mig själv när jag kom hem

Idag har vi städat. Men nu är vi helt slut, vi håller på att bli förkylda tror vi, så de sliter på en.
Men vi skall käka pizza till middag och vi skall unna oss köpepizza :-)

Nä nu skall jag surfa lite på Tradera och se om jag hittar ngt skoj :-)

Ta hand om er där ute

KRAM

Lördag skulle ha träffat våran bebis

Hej
som ni vet skulle vi ha träffat våran bebis idag. Men den ville inte vara med på bild :-( Men Barnmorskan lyckades ändå få fram 7 bilder. Men de var allt. Man ser inte så mycket. Bebisen låg med huvudet neråt och ansiktet inåt mot min ryggrad.
Efter många försöka, med att hoppa runt och skaka på både mage och rumpa så hände inget. Jag drack iskallt vatten, Men bebben ville inte röra på sig så vi skulle få se. Med dessa bilder fick vi i allefall. Vi fick en återbesöks tid om 4 veckor. Hoppas vi får se bebben lite mera då. Så jag bjuder er på de 7 bilderna vi fick...Den låg alltså med med armarna för huvudet och klia sig på fötterna nästan hela tiden...så vi har i allefall sett fötter och händer och armar i 30 min innan Barnmorskan gav upp...hihih

Nu skall vi göra en god lördagsmiddag. Samt diskutera om bebben skall få någon veckopeng eller inte när den nu är så busig och bråkig med oss :-) hihihih

Kram och trevlig lördag....

















Snart skall vi träffa bebis :-)

Strax skall vi åka till stan och käka lunch och träffa bebis :-)
ååå jag längtar.

KRAM

Lördag och nu gravid i vecka 28

Hej alla glad läsare

Nu har jag gått in i vecka 28. Tiden går så fort. Men ändå så långsamt.
Idag har vi plockat bort allt julpynt och fixat och donat. Sedan har vi åkt iväg till min mamma och lämnat Kurre. Han skall få vara där några veckor. För de kommer springa hantverkare i våran lägenhet mer eller mindre varje dag. Skoj va?? De har har haft garantibesiktning och de skall göra vissa åtgärder. Då vill jag inte att Kurre skall vara här. Han är för gammal. Nu är Mattias på hockeymatch. Jag orkar inte följa med längre. Vilket gör mig ledsen. För de är så skoj tycker jag. Hoppas det kommer en match jag orkar följa med på. Just nu är smärtan värst. Men vissa dagar är det bättre än andra. Idag har jag hållt på hela dag så de kanske inte är så konstigt att smärtan är total just nu. Därför tar jag mig tid att sitta här och skriva till er läsare som trots mina få blogg inlägg fortfrande loggar in och läser min blogg. TACK för det. De är skoj att ni är några tappra själar som läser min blogg även om jag inte har någon koll på vilka ni är så är ni ändå runt 30 st varje dag :-))

Vad har hänt sedan sist...
nja inte mycket.
Jag har varit och hämtat ett gratispaket för gravida. Den ihöll lite blöjor och lite reklam och en blöjhink. Får se om den är något att ha. Sedan var det en napp i och lite annat jox. Bland annat en CD skiva från Pampers som jag skall se på när jag skrivit klart här.





Sedan har jag sytt en babypläd jag tror jag nämde det förrut. Men jag har fått förfrågningar på hur den ser ut. Den ser ut som en pläd men med detta mönster.



Ja sedan har väl magen växt lite oxå...för er som vill så ser den ut så här nu




Sedan har vi köpt en amningskudde. De flesta jag har hört med så säger de att de har varit toppen. Så nu har vi en sådan oxå.







Ja denna gång blev det många bilder.

TA hand om er där ute så hörs vi

KRAM





Onsdag-mitt i veckan

Hej
Idag var jag i morse hos sjukgymnasten, hon gav många bra tips och trix. Se om jag kommer ihåg att andvända mig av alla. Sedan har jag fått låna av min systeryster ett band man kan sätta över höfterna. Det sålde sånna. Men eftersom jag har en sådan snäll syster så har jag fått låna av henne. Sjukgymnasten hjälpte mig att sätta det på rätt ställe och de hjälpte. ÅÅÅÅ så skönt de var, känndes som det höll ihopp höfterna :-)

Sedan ikväll var jag på vattengympan. Det var härligt att få röra på sig igen. Men sjukgymnasten sa att jag skulle undvika trappor. hmm men på vattengympan var det många trappor. Jag går ett steg i taget. Det får ta den tid det tar. Jag har lärt mig att inte stressa och ha bråttom. Ganska bra att jag har ont på ett sätt :-)

Nu skall jag äta fruksallad och se på tv...

KRAM

Efter en jobbig dag fanns dessa på bordet när jag kom hem :-)

Tack snälla älskling, Du är helt underbar.
Fick även en munk som jag gått och trånat efter i ett par dagar, men inte skall äta onyttigheter. Men igår var det RIKTIGT behövligt.

Idag var en jobbig dag. Men när jag kom hem hade min älskade köpt rosor till mig:)dagen blev bättre:)älskar dig

Vecka 27

Hej alla glada läser

Då var jag inne i vecka 27. Nu är det inte så långt kvar. Visst det är ett tag kvar. Men ändå, om man tänker efter hur lång tid det har gått...:-)

Nu har jag insett att vi verkligen har allt utom blöjor och skötbord hemma typ. ALLT och då menar jag ALLT är klart. SHIT. Nåja de löser sig nog. Jag längtar tills jag skall börja tvätta allt och göra ordning sängen och allt. För att inte tala om att packa BB väskan. Igår var jag i syaffären i stan och köpte lite fleece tyg så nu har jag gjort en egen fleecepläd :-) Skulle vilja sy lite kläder oxå, men det finns inga bra mönster.

I fredags var jag hos BM och hon sa väl inget spec. Men det är ett speciellt folk de dära barnmorskorna. De är långsamma :-) Jobbigt när man är stressad som person. Men visst är  det bra. Men ändå...

På onsdag förmiddag skall jag till sjukgymnasten. För att höra på vad jag kan göra för jag har sånna foglossningar och de gör så ont att jag kan inte röra mig vissa kvällar. Men alla har ju det mer eller mindre. Men jag ser mer eller mindre ut som jag har sk**it på mig eller ngt. Jag kan inte gå. Jag har fått låna ett stödband och de hjälper helt underbart mycket, men ändå. Ja, ja, vi skall ju få barn så det är bara att bita ihopp. Jag är gald att vattengympan börjar på onsdag. För i höstas kände jag inte av foglossningarn. Så hoppas det slutar göra ont nu när vattengympan börjar igen...

Nu skall jag göra ordning fruksallad. Jag har fått ngn fix ide att jag måste ha fruksallad varje kväll vid halv 9 och till frukost. Jag fattar inte hur en gravid kropp tänker...Men det är ju bra att det inte är kanelbullar längre utan fruktsallad :-) Ska se på En Annan del av Köping.

På lördag längtar jag och jag tror även Mattias gör det, men vi skall gå och kolla på babyn igen. Vi ska på 4D ultraljud. Skall bli lite häftigt. På deras hemsida så står det typ så här:


Med 4D ultraljud kan man se hur fostret gäspar, sträcker ut tungan, ler, sväljer, blinkar och rör på fingrarna.Man får se det på ett helt annat sätt. För er som är intresserad över hur bilderna kommer bli kan ni kolla på denna länk

http://www.tittutultraljud.se/index.php/se/Galleri


Ta hand omer där ute så hörs vi...


KRAM

PS nu kan både Te kopp eller frukskålen stå på magen när jag äter :-) hhihih

 


Magen bara växer

Hej alla glada läser
Vad händer här då?

Igentligen inget spec. Igår var jag på Disney on ice. Det var skoj. Men jobbigt. Jag var helt slut på kvällen.

Magen den växer så det står härligt till.  Men nu får den ta och lunga ner sig, vill inte att alla babykläder är för små när den kommer till världen :-)

Imorgon bitti skall jag tillbax till BM och se vad hon säger om min vikt ;-( och sedan skall vi lyssna på hjärtat på babyn och mäta magen :-) sedan vet man aldrig vad mer hon hittar på. De märker vi. Hoppas allt slutar bra bara. Det är ju trots allt fredag och jag vill inte ha en jobbig helg.

Ha de gott och så hörs vi snart igen....

ååå jag kan inte vänta längre tills babyn kommer.....men vill ändå att den skall må bra när den kommer ut så den får väl "gräddas" lite till i "ugnen" hihih


KRAM

Måndag och slut på semestern

Hej kära läsare
Då var det slut på alla ledighet. Nu har vi börjat jobba.

Det var helt okej att jobba igen. Få lite struktur på vardagen. För när vi har varit lediga har vi inte gjort mycket.

De som har hänt sedan sedan sist är att jag har blivit sjukt beroende av fruksallad. Äter det till frukost och till kvällsmål. Men ikväll började frukten ta slut såg jag :-(

Snart börjar min favo serie. På TV 3 . Trauma
Det är värt att se :-))



Ta hand om er där ute så hörs vi
kram


RSS 2.0