Nu är det sommar

Hej kära trogna läsare som fortfarande orkar titta in :-)

Idag är det tisdag och det är dryga veckan sedan jag skrev.
Vad har hänt. Inte mycket eller jo kanske...

Förra veckan var det ju Midsommarafton och vi var bortbjudna på middag och det var hur trevlig som helst. Vi vart även bortbjudna på middag på torsdagen.

Vi blev alltså bjudna på middag, Torsdag, fredag och söndag :-)

Johanna har börjat gilla att ligga på  mage och lyfter nu huvudet och läser sin bok :-) Men ibland tappar hon balansen och rullar då över till sidan och ibland även till rygg. Men hon somnar nästan varje gång hon har gjort det.

Igår var det premiär för mig och ut och jogga. Har aldrig joggat i hela mitt liv, men igår var startskottet. Jag var dock inte ute länge. Jag var bara ute i 15 min, och jag sprang inte hela tiden, men man kan inte begära för mycket, jag har ju fortfarande 10kg för mycket på mig :-) och aldrig joggat. Bättre än inget tyckte jag. För jag står verkligen stilla på vågen. Jag blir tokig...Idag ska jag till och med rensa ut min garderob på kläder jag inte kan ha för det är deprimerande varje dag när jag hittar ngt jag vill ha men inte kan ha. Funderar på att skänka bort ALLA kläder och börja om från början....

På fredag går Mattias på semester, jag längtar så fruktansvärt, det ska bli så mysigt att få vara tillsammans....i 8 veckor...

Vi ska ju till ullared, bo på hotell och åka till Lima

Men nu har ju min far blivit inlagd på sjukhus i helgen, vi får väl se vad som händer med det. De vet tydligen inte vad det är för fel på honom till 100%.

I morgon ska jag på massage på kvällen, det var ju min 3 års present jag fick av Matte. Det ska bli så skönt...hoppas massören vill ta i min degiga kropp....haha

Vi har även bokat in Johanna på babysim i höst...börjar i slutet av aug. Det ska bli skoj hoppas jag.

Nä nu ska jag göra mig iordning medan Johanna sover...Vi ska till Sollentuna Centrum och käka lunch...har nog aldrig varit där tror jag..haha

kram på er där ute


Nu kan du bli testperson


Dyster dag och gnällig dag




Idag har det varit en dyster dag känns det som. :-(

Johanna har knappt sovit ngt i natt. Vet inte, men tror hon är inne i växt period eller liknade. För hon äter som en häst eller som en byggarbetare. Vi har ökat dosen på ersättningen, men hon sover ändå dåligt...jag var så glad åt mina timmar jag fick sova förrut

I morse hade jag tvättstugan och då kom städpersonalen och sa att jag inte kunde ha min tvätt där, för de skulle städa...de har inte städat på 3 år i den tvättstugan, det är vi som gör själva. Men jag hann dock tvätta klart. Men jag hann inte torka allt. men nu hänger det på tork ute.

Luchen idag skulle jag ätit fiskgratäng, för det var det enda vi hade hemma. Har inte hunnit veckohandlat ännu. Men den skulle stå 1 timme i ugn. Micro gick inte alls. SUCK !! det fick bli två gorbys proger. Nyttigt, NOT...

Sedan ringde jobbet och berättade om löneförhöjning :-) det var inte mycket men vi fick ändå löneöknning, Men det var lättare sagt än gjort att info Försäkringskassan om det. De skulle ju ha datum när kontrakt skrevs under..orkar göra det idag...NEJ

Mattias kanske ska börja jobba dag och kväll. Det är något knas med det stället han är och jobbar på. Men hans chef har inte sagt ok på det ännu. Kommer sakna honom mer än jag gör nu, och dessutom tycker jag synd om honom. Han vill väll vara hemma med oss??

Snart är det Midsommar och vi har INGET planerat :-(

Ingen rolig post idag :-(

Solen skiner inte :-(

Jag är extremt sötsugen, men ska inte äta något liknade då det är mitt i veckan och kämpar med mina kg. De fick bli lite honung i tet, man får vara glad över det lilla

Jag vill oxå gifta mig och ha ett lika vackert bröllop som Tessi hade förra året, som Frida hade i år, och som Victoria hade i helgen...

En tagent till min nya dator har lossnat och jag får inte dit den för jag vet inte hur man ska få fast den och jag har för långa naglar.

Undra om jag har ngt mer jag vill gnälla om hahaha


Nä jag kommer inte på något glädjande att berätta!!!


kram på er där ute...


Ännu en vecka har gått

Det börar likna veckoblogg detta, kanske skall sats på det istället :-)

Vad har hänt sedan sist. Inte spec mycket. Vi har haft det lugnt. Vi var på ikea i söndags och kollade nya resårmadrasser till våra sängar. Å vad det hade varit skönt. Vi får se. Troligen köper i nya på semestern. Längtar

I dag har jag varit på mamma baby gympa igen och i kväll ska jag iväg på spinning . Jag kör samma dag. Det känns som det passar mig bäst. Jag behöver ju konditionsträning för muskler får jag på mamma baby gympan och när jag bär på Johanna. Har ju gått ner -15 kg sedan förlossning men ändå. Det är mycket kvar och nu måste jag sätta igång med kondis träningen, bränna fett.

Igår fick jag min 3-års present från Matte. Det var massage på en timme. Det ska bli så skönt. Men dessvärre hade de ingen bra tid innan midsommar. Men vad gör det. Jag har ju väntat i nästan 10 månader så jag kan väl lika väl vänta 2 veckor till. Jag har oxå bokat in en tid till frissan nästa vecka. Samt att jag skall träna på mamma baby gympan :-)

Snart har Matte semester jag längtar tills vi är tillsammans hela dagarna. skönt det ska bli


Ta hand om er där ute

kram

Sluta blogga

Hej jag fundear på att sluta blogga.
JAg känner att jag inte har tid. Men ändå ser jag er tappra själar som går in varje dag och ser om jag har skrivit något. Fattar inte att ni orkar men det är kul att ni är intresserade.

Jag skrev nyss ett väldigt långt inlägg och när jag skulle skicka iväg det blev det error. Det är oxå ngt som är frustrerande att jag ger upp att skriva snart.

I vilket fall som helst.
Johanna mår bättre. Vi började ju med ny ersättning till henne och det verkar ha gett resultat. I natt sov hon 7.5 timme. Men inte var jag utvilad för det när jag vaknade. Jag vaknade ju vi 3 tiden som vanligt och undrade varför hon inte ville ha mat. Vad gjorde hon då. Jo hon sov. Helt otroligt.

I går var vi åter på mamma baby gympan. Det är skoj. Kanske inte den mest effektivaste träningen men helt okej, och något vettigt måste den ju ge för jag är både stel och har lite småont i vissa muskler :-) ska försöka komma iväg och träna ett "riktigt" pass någon dag. Men det är svårt. Jag kommer ju sakna Johanna. Men jag vet att hon kommer ha det helt underbart med Mattias.

I söndags hade vi barnvakt. Vi passade på att åka till IKEA och skärholmens centrum och käkade lite lunch och shoppade lite sommarkläder. Johanna hade det superbra hos min mor. Det var nog jobbigaste för mig. För jag har ju inte varit ifrån henne mycket sedan jag fick henne. Jag har typ åkt snabbt  upp till ICA och sedan hem igen. Det är typ de enda jag har varit ifrån henne. Mattias är ju van att vara ifrån henne han jobbar ju hela dagarna. Så nu när vi vet att det gick så bra så väntar jag bara på att Mattias ordnar barnvakt och bjuder ut mig på middag.

I förra veckan gick jag både till Liljeholmens centrum och sedan senare i veckan till Farsta Centrum. Det var härliga promenader. Funderar på att gå något idag oxå.

I sommar har vi äntligen bestämt oss för vad vi ska göra. Vet inte om jag har skrivit det förrut. Men vi ska till Ullared och shoppa. Jag längtar så. Har hört att det ska vara så bra där nere. Hoppas det uppfyller mina förväntningar bara. Har ni någon ide vad man kan shoppa där så får ni gära höra av er. Antingen med ett inlägg eller maila mig på [email protected] . Sedan undrar jag vad det finns för affärer runt omkring dära nere som kan vara bra att känna till och kanske besöka?

TA hand om er där ute så hörs vi.

Avslutar med ett kort som jag hittade i en annan kamera vi hade ...tycker det var så fint kort på oss...








Solen och värmen är äntligen här

Hej kära läsare
Å så skönt det har blivit ute med sol och allt.

Häromdagen var jag och tränade med Johanna. Det var väligt skoj. Får se kanske det blir på tisdag igen :-)

Igår var vi på BVC och allt var helt underbart. Hon har gått upp i vikt och väger nu 4450 och är 56 cm lång.
Vi fick ok på att börja föra in mjölkprodukter i våran kost igen. Jag har i och för sig redan gjort det sedan i lördags mer eller mindre. Men igår fick hon mjölkersättning. Hon fick det oxå natten till igår. Sedan dess har hon varit väldigt gnällig, men i natt har hon sovit precis som vanligt. Dock var det svårt att få henne att komma till ro och sova igår.. Men det var extremt varmt i lgh oxå. Men nu har jag suttit och "googlat" (min favorit) och insett att Semper ersättning gör många barn oroliga, hårda i mage, kinkiga och framförallt får många barn ont i magen av den. Så nu säger vi HEJDÅ till Semper och för in NAN som tydligen ska vara mildare mot magen och alla som har haft problem med Semper har fått "nya" bebisar när de har provat NAN. Sedan såg jag på Sempers hemsida att de har olika sorters ersättning, men jag tänkte de provar jag ifall inte NAN fungerar.  Som tur är ska vi åka och shoppa ikväll så då ska det bli NAN-shopping...som tur är så har jag en tetrapack hemma med den som hon kan få idag på dagen. SEdan har vi ju den mjölkfria kvar av oxå. Men den försöker vi spara ifall det behövs så sätter vi in den.

Det är inte lätt med de små liven. Tänk om de kunde tala om vad de vill och vart de har ont osv.  Det hade varit mycket enklare då.

Just nu sover hon faktist (det ser så ut i allefall) i sin säng. Hon behöver sova, nu när det är så varmt för henne och hon har ont i magen. URSH jag lider med henne. Men igår så satte jag upp våra fläktar vi har på sommaren. Men nu kom jag på att vi har nog en till, ska leta fram den oxå. För våran lgh blir extremt varm på sommaren.

TA hand om er där  ute så hörs vi och ni som kan sola - sola förskikigt




så fel det kan bli

Så fel det kan bli. Inte fyller Johanna 2 år utan 2 månader.


2 månader

Idag fyller Johanna två år. Det firar vi med att
*hon andra natten i rad har sovit nästan 5 timmar i rad
*hon har i natt sovit hela natten (med uppehåll för ett mål mat) i sin säng
*vi ska på mamma/baby gympa idag

igår gick vi till Liljeholmen. JAg vet att det låter långt. Men i raskt tempo tog det bara 1 timme 15min. Har dock lite ont i dag. Men det går över, s könt att det tog. Idag skall jag som sagt var på träning. Vad jag förstod är det träning för mage,rygg och bål. Det är precis vad jag behöver. Imorgon blir det konditionsträning igen. För då ska vi till BVC och då går jag  nog dit.

Undra om jag hinenr till BEACH 2010 ???

Ta hand om er där ute


RSS 2.0