Fest och julmys i flyttkaos

Hej kära vänner
Igår var jag och min pojkvän på inflyttningsfest och 30 års fest hos en kompis. De var roligt. Vi spelade wii och ngn form av gitarr men det var skoj och svårt. Inser att jag inte borde satsa på ngn musik-karriär...

Han som fyllde år fick en rolig present av sina kollegor. En kundvagn full med Dillchips. Det var hela 65 st påsar. Inte nog med det, så låg det även en och annan dill-dipp påse.....



Sedan mitt uppe i packandet har jag försökt få lite julstämmning. Kolla mitt köksbord :-) alltid ngt. Mer än så här får det inte bli....




Gott folk det var allt för mig den här gången.
På återhörande....
kram Linda

Linda har shoppat loss - I like :-)

Gud vad härligt med snö......det är så underbart när det är vitt där ute...gud jag älskar det.

Igår var jag och shoppade loss på min favoritbutik KICKS :-)


1. Det blev säkert ngt helt onödigt men ändå ville jag ha den. En ögonbrynstrimmer. Får se om den är bra eller inte. Jag har hört både bra och dåligt om den. Spännande och se om jag får några ögonbryn kvar...hihi

2. Sedan blev den en förpackning med hårfärg. Jag tog en bara i hyllan för att vara lite wild and crasy :-)

3. En härlig underbar hårinpackning

4. Sedan skäms jag men jag köpte en förpackning med naglar som är bara att klistra på. Jag kände för att få lite fina naglar. Jag har inte riktigt råd att fixa dem på salong nu inför julen. Dessutom skulle de säkert bara gå sönder i bärandet av alla underbara flyttkartonger.

5. Sedan hade de erbjudande från min underbara serie Clinique. Man skulle köpa två saker från serien och få en premie på köpet :-) Linda älskar ju premier som vi vet :-)




Helg, snö, IKEA och någon som behöver din röst

Hej kära folket..

Jag njuter av att det är helg. somnade framför tv igår vid 2130, min pojkvän väckte mig runt halv 12 och frågan om jag inte borde gå och lägga mig, men då blev jag irriterad över att jag somnade.Jag missade vem som vann Singing bee och vem som åkte ur idol, samt att på fredagar, borde man sitta och mysa och njuta av att veckan är över och bara softa men den man tycker om, Nåja, de kommer väl fler fredagar...hih

När jag vaknade i morse, så tittade jag ut så vaknade jag ännu fortare än vanligt, WOW skrek jag rätt ut och såg att det var så underbart mysigt. Jag älskar vit snö, speciellt den första snön som faller. ÅÅÅÅ man känner sig som barn på nytt.

Idag så skall vi åka till IKEA och reklamera våran nya soffa, den har gått sönder i ena stommen och det ska vara 10 års garanti, VILKET SKIT....hoppas det går bra. Enligt deras kundtjänst så skall det vara väldigt enkelt. Hoppas det...

Har en kollega som skulle behöva hjälp att rösta fram sin dotter. Hennes dotter har varit en otrolig tapper och modig dotter som har hjälpt sin mor ur ett liv som ingen kvinna borde få befinna sig i någonsin i vår värld. Men dessvärre hamnar vi tjejer där ibland, och vågar inta oss därifrån. Denna dotter gjorde sin mor en tjänst och hjälpte henne därifrån. Tappert och vågat. Nu till veckan möts de i rättegång. Blev ni nyfikna gå då in på http://www.annas.se och rösta på tryck på pepparkakshjärtat och rösta på Patricia. Man kan rösta varje dag.

Ta hand om er nu i snön och så hörs vi.

Många kramar
Linda

Säljtävling, trängselskatt och magdans

Hej
idag hade vi ett litet förlängt möte på jobbet där vi gick igenom miljöpåverkan och dylikt. Men våran chef pratade nämligen om en säljtävling oxå som vi har haft. Jag vann, och det var ganska överlägset. Jag fick reda på det igår men har inget kunna säga. Vad vann jag då. JO sex and the cityboxen alla säsongen. wow vad härligt. Får den någon gång nästa vecka.

Efter det så åkte vi in till stan och skulle käka på en libanesisk rest på norr mälarstrand. Detta innebar att jag för första gången skulle köra bil själv inne i stan. Det gick väl bra och jag hittade på en bra parkerignsplats. inga problem....

När vi käkat klart kom det en magdansör. Man skulle ha satsat på att bli magdansör, WOW vilken figur de tjejerna har....men vi lärde oss några rörelser. Men det fick vara allt. Inget jag kommer satsa på :-)

Nu skall jag krypa ner i sängen och försöka sova några timmar det är ju ändå en dag imorgon oxå...

Kram och god natt

Jag lever i tanken "tänk om..."

Nu har det värsta chocken lagt sig men jag tänker hela tanken tänk om jag hade haft alla rätt. DÅ hade jag vunnit 20 miljoner kronor. Det är sjuklig nära tanke.  Ser ni näst sista trean den är sjukligt rätt den oxå.
Den tredje sista siffran skiljer bara ett steg och den sista oxå....fy vilken läskig tanke. Men men....

Rätt rad: 2279438
Min rad:2279539


Nåja nog kommer jag på ett sätt att använda dessa pengar på. Bara på något riktigt speciellt....

Ser fram emot imorgon då jag är ledig....fast när jag nu har gjort listan på över vad morgondagen måste innehålla känner jag att en vecka hade jag nog KANSKE hunnit :-)

kram linda

JAG HAR VUNNIT PÅ BARA JOKER...

OKEJ, ÄR NI MED...JAG HAR VUNNIT  4000 KR PÅ JOKER....


Nyttig dag som avlslutades med onyttigheter...

Dagen började med att jag och min pojkvän spelade våran badminton i en timme efter frukost. Det är riktigt skoj.
När vi kom hem gjorde jag mig ordning och drog till stan och träffa min kompis och vi fikade på vårat underbara trevliga fik på söder Baresso. Helt underbart cafe med helt underbar personal. Helt underbara saker att äta. men jag tror jag aldrig har provat deras sötsaker, för de orkar man aldrig, Denna gång käkade jag en nyttig hälsotallrik. När vi fikat klart fick jag en knäpp ide att jag skulle gå hem. Jag gick alltså från södra station hem till bandhagen. Japp du läste rätt. Full fart framåt i rask takt. Det tog 1 timme och 20 min.

Det var någonstans här på vägen hem min nyttighet försvann. Hemma gick jag in på ica och köpt saffransknyten till mig och munkar till min pojkvän. När jag kom hem övertalade jag min pojkvän att jag var för trött att laga mat. Vi åkte iväg till grillen i Årsta, mitt favorit grill. Det gör så goda vegitariska tunnbrödsrullar.

Nu strax blir det jul för hela slanten för min del
GLÖGG
SAFFRAN-KNYTEN
PEPPARKAKOR...

Min pojkvän som ogillar alla sånna saker får nöja sig med
Coca-cola
äppelfyld munk

Ni som oxå har läst på facebook att min katt var dålig, så är inte fallet just nu. Han har blivit bättre. Hoppas det håller i sig.

Många kramar
linda


Jag nappar på alla möjliga erbjudanden...

Hej kära vänner
Jag fattar inte varför jag är så lättlurad när det gäller alla möjliga erbjudande. Jag måste vara säljarnas bästa kund. Jag nappar ALLTID. Nu nappar jag på att köpa nya linser och då fick man en fin necessär med olika reseförpackningar i. Visst är det häftigt...







*kram*

Julklappar..

Trott eller ej så har jag nu börjat införskaffa julklappar. Det är lite tidigare än vanligt, men känns som ett måste då vi exakt en månad skriver ett kontrakt och flyttar till våran nya lgh. Fy vad det skall bli skönt. Vill även tala om att nästa vecka på tisdag då är jag ledig..de skall bli så skönt.... 


Då var en vecka över med allt vad de innebar...

Jag har gjort mig av med mitt underbara akvarium som var igentligen min ögonsten, men de känns som en lättnad nu iför flytten. Nu får vi plats med flera flyttkartonger :-)





Jag har även varit och shoppat loss lite granna i Sickla i Nacka. Det var skönt att få gå på lite egen hand och drömma lite. Det blev en ny härligt stor handväska, med många fack. Den blev poppis på jobbet och även hos mig själv.


Till helgen så blir det nog en djupdyckning i flyttkartongerna igen. Har insett att det är drygt en månad kvar bara. Shit paniken växer så det knakar. Men vi skall nog hinna. Idag kom även papprena från banken....suck...de är inte lätt att köpa bostad. Sedan skall jag firar min far imorgon på eftermiddagen.

Ikväll skall min kille iväg på hockeymatch så jag får en stund för mig själv. Troligen så kommer jag flumma framför datorn och lyssna på Idol, dock inte mitt favoritprogram.

Ha nu en trevlig helg allihoppa så hoppas jag att ngn som läser mig blogg kan höra av sig så jag får veta vem som är inne på min blogg varje dag, ngr är det det har jag sett på statestiken :-)

*kram* Linda

Allas älskade flyttkartonger...

Nu fick jag någon form av ryck, nu skal jag ge mig på flyttkartongerna. Min fråga är bara vart jag skall börja trava dem när jag har fyllt en kartong...de är ju så jädrans fullt överallt.....återstår och se...först ut är att tömma bokhyllan....

*kram*


Halloween helg

Då har de varit halloween helg och de har varit full fart som vanligt.
I fredags så spökade vi ut oss på jobbet,de var skoj, hur jag ser ut ser ni på bilden. Det var nog första året som jag verkligen gav allt på att lyckas och jag gjordet det. Jag överträffade på jobbet, vilket är skoj.

I går lördag så var jag och min mor på kyrkogården i nacka, de är så stämmingsullt och fridfullt på kyrkogårdar när det är alla helgona. Efter så var vi tuvunga att utforska NYA Nacka Forum, och wow säger jag vilken hög ljudnivå och stirrigt det var. KAOS. Men roligt. Spec i garaget, där har de påpudsmärken, trafiklysen och stoppliktskyltar. I garaget. det var lite roligt :-) De värsta var nog att det kostar 10 spän att pissa. Det var helt sjuk, men man fick ju typ neonrosa tvål, så de kanske var värt det....NOT

Igår kväll så gick min pojkvän och jag på bio och såg Låt den rätta komma in. En svensk skräckfilm. Men det var verkligen konstig och seg. Hur den kan fått så mycket bra omdömmen är oss en stor gåta.

Idag är det söndag så jag funderar på att börja packa. Men får se om jag orkar...vädret är så fint så jag vill ut och gå...

(undrar bara när min morgontrötta pojkvän skall vakna så vi kan äta frukost)

*kram* Linda


Ny start

Hej kära alla goda läsare
Då gör jag ett nytt försök att börja blogga för att se hur det går.
Jag önskar mig själv lycka till..hahah

/mvh linda

RSS 2.0